Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj – Bekecsaba 3-0 | Succes net împotriva campioanei Ungariei la Cupa BMW Banat Car

Dan HENEGAR

Publicat

în

În al doilea joc disputat în Cupa BMW Banat Car, Volei Alba Blaj a învins net campioana Ungariei, scor 3-0, având două victorii din tot atâtea meciuri.

CSM Volei Alba Blaj-Linamar Bekescsaba 3-0 (25-11, 25-11, 25-18)Echipa noastră a obținut a doua victorie la ”Cupa BMW Banat Car”, după ce a dispus în trei seturi de campioana Ungariei, Linamar Bekescsaba.La fel ca în partida de ieri, Darko Zakoc a început în formula: Barakova, Cleger, Onyejekwe, Aquino, Salaoru, Ilyasoglu și Vujovic (libero), iar pe parcurs au mai intrat: Mollers, Rus și Maggioni. Mâine, de la ora 13:30, Volei Alba Blaj va întâlni în ultimul meci al turneului împotriva gazdelor de la UVT Agroland Timișoara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea