Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Vocea României- concursul s-a încheiat, comentariile continuă: De ce a câştigat Ştefan Stan, elevul lui Smiley

Publicat

în

       Românii au votat duminică seara, la Marea Finală Vocea României, un tip masculin şi tonic, neşlefuit, uneori cuceritor, de multe ori copilăros, despre care toată lumea a spus că are carismă. „Carismă? Spuneţi-mi dumneavoastră ce este aceea carismă?”, a întrebat Ştefan Stan imediat după ce a câştigat trofeul Vocea României. Nu ştiu dacă am câştigat pentru că au stat hainele astea pe mine într-un fel. Dacă ăsta a fost motivul, atunci nu este meritul meu. Este meritul designerului de aici care aşa m-a văzut. Eu am venit să cânt. Am cântat cu sufletul. Probabil că din bucăţica asta pe care am dat-o eu au simţit şi cei care au votat. Nu pot spune că am câştigat din cauza aspectului fizic, hai să fim serioşi. Nu sunt un frumuşel”, încearcă să-şi explice victoria câştigătorul trofeului Vocea României şi al marelui premiu de 100.000 de euro.
*S-a temut de Dragoş Chircu
Şi-a verificat, după concurs, telefonul: avea 98 de mesaje şi 12 apeluri nepreluate, de la oameni care voiau să-l felicite. Înainte de începerea marii finale, îşi imagina că telefoanele de după nu vor fi unele de felicitare, ci de consolare. „M-am aşteptat să fie ales Dragoş Chircu. El a câştigat atâtea premii la diferitele concursuri la care a participat, are şcoli de muzică. Pentru mine, el este o voce extraordinară. Nu pot spune că sunt mai bun ca Chircu. M-am temut de Dragoş. El este pasional, când deschide gura cucereşte întregul public. Cristian Sanda  scoate nişte acute pe care cred că nu le mai poate scoate nimeni altcineva”, spune Ştefan Stan despre concurenţii de care s-a temut cel mai mult. Îi dedică premiul antrenorului său, Smiley, cu care va continua colaborarea. „La audiţiile pe nevăzute, Smiley mi-a zis că dacă voi veni în echipa lui va face din mine Ştefan cel Mare. Mi-a plăcut foarte mult ce mi-a zis şi am avut mare încredere în el. Îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine şi faptul că am ajuns aici i-l datorez lui. Chiar dacă am câştigat trofeul Vocea României eu voi rămâne acelaşi Ştefan mic, acelaşi om şi acelaşi prieten care am fost şi până acum”.
*Ce va face cu banii
Va lucra împreună cu Smiley la un single, care urmează să iasă la sfârşitul lui februarie, şi la un album care va apărea undeva în primăvară. „Aş vrea să scot o piesă pe care să o ia omul acasă şi să o asculte la nesfârşit, aşa cum făceam eu când eram mic”, îşi doreşte el. Când este întrebat de banii câştigaţi spune că va dona o parte din bani unei fetiţe, Kassandra Rotariu, care suferă de o boală rară. ” E o fetiţă care are mare nevoie de ajutor şi de a cărei poveste am auzit şi m-a impresionat încă dinainte de începerea acestui concurs. Cu o altă parte din bani voi face o prăjitură imensă din care să guste toţi cei care m-au susţinut, iar restul îi voi investi în cariera mea muzicală”, a mai spus Ştefan Stan.
*Smiley: Ştefan Stan va cânta ceva ce nu s-a mai cântat până acum în România. Smiley, antrenorul care l-a ajutat pe Ştefan Stan să câştige Vocea României, are planuri mari: „Ştefan are o carismă cu care s-a născut. Eu, în ceea ce îl priveşte pe el, nu am făcut decât să şlefuiesc pe ici pe colo. Pentru Ştefan ştiu exact ce vreau să fac. Nu ştiu cât de comercial va fi, dar îmi voi da silinţa să fie auzit şi plăcut de câţi mai mulţi oameni. Îi voi da lui ceva ce nu s- a mai cântat până acum în România. Nu există genul acesta acum în România, pentru că nu a fost vocea care să cânte genul acesta. El este o voce care are multă personalitate şi stilul pe care voi merge îi va pune în valoare exact vocea asta pe care v-a arătat-o şi cu care a câştigat „Vocea României”, spune artistul, care a învăţat în timpul show-ului un lucru extrem de important: să „citească” oameni. „Am învăţat să citesc caractere, să pun în valoare fiecare om, să preţuiesc fiecare talent, fiecare voce. Stăteam până la cinci dimineaţa să aleg piese, să caut piese, să mă gândesc cum să fac momentele, cum să fac ca nu cumva să dezavantajez pe cineva şi în acelaşi timp să îi scot puţin din filmul în care au fost până acum ca să se poată autodepăşi, ca să poată să fie buni, ca să arate că sunt buni”, a mai spus Smiley.
*Concurenţii care au ajuns în faza ediţiilor live, „mai buni decât media artiştilor din România”.
Antrenorul spune că, la acest show a ascultat cele mai puternice voci din România. „Cred că majoritatea oamenilor care au ajuns până în etapele de Live sunt mult peste media artiştilor din România, în momentul de faţă. Voi face tot efortul ca oamenii care au avut o performanţă notabilă în acest concurs să ajungă mai departe, să devină artişti în România”, a promis el.
*Moga: Am învăţat că există talente în România, pe care poţi să le şlefuieşti şi să le faci diamante.
Şi Marius Moga, antrenorul finalistului Cristian Sanda, a învăţat ceva extrem de important în timpul emisiunii-concurs Vocea României: „Am învăţat că există talente în România, pe care poţi să le şlefuieşti şi să le faci diamante. Show-ul ăsta mi-a dat ambiţia să şlefuiesc talente care chiar să fie validate. Mulţi din show-ul ăsta au fost validaţi de oameni, inclusiv Cristian Sanda. Există oameni care apreciază voci şi trebuie împletită nevoia oamenilor de a primi piese pe care să le poată fredona cu voci foarte puternice. De obicei, asta e discrepanţa în România, există voci foarte puternice care nu cântă piesele alea fredonabile”, crede Marius Moga. I-au plăcut toţi cei patru concurenţi care au ajuns în finală. „Fiecare dintre cei patru are un ingredient special. Dar pe lângă asta, trebuie să vină nişte oameni care trebuie să-i ajute. Pentru că, altfel, după ce show-ul s-a terminat, lumea o să îi uite.  Cu Cristian Sanda o să înregistrez o piesă, care va apărea în ianuarie”, a declarat Marius Moga. El a mai spus că are în plan să facă o
trupă de băieţi, din care să facă parte atât o parte din elevii săi, cât şi elevii altor antrenori de la Vocea României.
*Brenciu: Românul crede că trebuie să treci peste o anumită vârstă ca să ai experienţă.
Horia Brenciu e dezamăgit de faptul că eleva lui, Iuliana Puşchilă, a plecat acasă fără trofeu: „Americanii au vedete de 5, 7, 9, 10, 13, , 14,  ani.
Poate că românul  crede că trebuie să treci peste o vârstă ca să ai experienţă. Ori fata mea, Iuliana, a demonstrat tocmai asta, că la 16 ani are deja experienţă. Imaginaţi-vă ce poate să facă de acum încolo. Una peste alta, faptul că ai câştigat trofeul nu înseamnă mare lucru, nu îmi umple Sala Palatului la un spectacol. Mă gândesc la mine, eu a trebuit să demonstrez în ani de zile până să umplu Sala Palatului”, povesteşte Brenciu.
*Ce vor face mai departe Iuliana Puşchilă şi Dragoş Chircu
Eleva lui, Iuliana Puşchilă, spune că nu va uita niciodată scena de la Vocea României: „Este prima scenă care m-a făcut atât de cunoscută în România. Toată această experienţă a fost extraordinară. A fost foarte greu, pentru că în ultimele două luni nu am fost la şcoală şi îmi va fi foarte greu să recuperez toate lecţiile pierdute, voi avea timp în vacanţa de iarnă. Mă bucur că m-au înţeles profesorii. Colegii mă vor ajuta să recupere tot ce am pierdut. Mi-au şi spus că îmi vor da lecţiile să învăţ pentru teze”, a spus finalista în vârstă de 16 ani. Ştie ce vrea în viaţă: „Îmi doresc să compun piese, să mi se compună piese, să ajung cât mai departe pe plan muzical. Să mă cunoască foarte multă lume, să am spectacol, să cânt cu Horia în continuare. Îmi doresc foarte mult ca oamenii să mă iubească, să le facă plăcere să vină la concertele mele şi să fie mândri că m-au votat”, a spus ea. Şi pentru Dragoş Chircu Vocea României a fost cea mai frumoasă experienţă pe care a trăit-o: „Acest show nu a fost un concurs unde te duci cânţi şi, gata, s-a terminat. Se crează o familie, te simţi ca acasă. Aici pe scenă am fost ca acasă. Prima dată emoţie, a doua oară emoţie, a treia oară la fel, dar până la urmă ai senzaţia că este acelaşi public şi ai senzaţia că este aceaşi seară numai că schimbi melodia. Parcă opreşti timpul în loc”, crede el. Când îl întrebi despre viitor, un singur lucru ştie sigur: va continua să cânte: „Colaborez cu băieţii de la Deep Side Dj care au spus că, indiferent de până unde ajung în concurs, vom pregăti o piesă, două, trei, zece. Nu mă văd făcând nimic altceva în viaţă decât să cânt. Orice ar fi nu mă opresc aici. Nu pot spune că s-a terminat
concursul, mi s-a terminat şi cariera muzicală. Din contră, abia acum începe(G.A ; A.M.)


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Monden-Clubbing

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 20 – 26 mai 2022

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 20 – 26 mai 2022. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Top Gun: Maverick Avanpremiera

Regia: Joseph Kosinski

Cu: Tom Cruise, Jennifer Connelly, Val Kilmer

Elit - Gustul Desăvârșit

Gen Film: Actiune, Drama

Durată: 136 min

Rating: AP 12

După mai mult de 30 de ani în armată ca unul din cei mai buni aviatori, Pete Mitchell se întoarce acolo unde a început, dar cu misiunea de a-și pune în slujba celor nou recrutați abilitățile sale extraordinare de pilot de teste, chiar dacă asta înseamnă să nu avanseze în rang, așa cum ar fi meritat.

Joi 18:00; 20:45

 Jujutsu Kaisen 0

Regia: Seong-Hu Park

Cu: Aya End, Chinatsu Akasaki

Gen Film: Actiune, Animatie, Fantastic

Durată: 110 min

Rating: AP 12

În copilărie, Orimoto Rika a murit într-un accident de mașină chiar în fața celui mai bun prieten al ei, Okkotsu Yuta. „Când vom crește mari, ne vom căsători. E o promisiune!” Rika a devenit o apariție, iar Okkotsu a început să-și dorească și el să moară după ce a suferit de pe urma blestemului ei.

Însă cel mai mare vrăjitor Jujutsu, Gojo Satoru, l-a primit la liceul la care preda. Acolo Okkotsu își cunoaște colegii de clasă, Zen’in Maki, Inumaki Toge și Panda, și reușește să își găsească în sfârșit determinarea. „Vreau să am destulă încredere în mine să spun: este OK că trăiesc! Cât timp sunt la Liceul Jujutsu, voi rupe blestemul lui Rika-chan.”

Vineri pana Miercuri 17:30

Joi 16:20

 Where Is Anne Frank / Unde este Anne Frank?

Regia: Ari Folman

Cu: Emily Carey, Michael Maloney

Gen Film: Animatie, Istoric

Durată: 104 min

Rating: AG

Filmul urmărește călătoria lui Kitty, prietena imaginară a lui Anne Frank, căreia cea din urmă îi dedică jurnalul său. O adolescentă bătăioasă, Kitty se trezește, într-un viitor nu foarte îndepărtat, în casa tinerei Anne, din Amsterdam, de unde pornește în căutarea ei, simțind că este în viață undeva în Europa de astăzi. Pe cât de mult o șochează lumea modernă, pe-atât este Kitty de încântată de contactul cu moștenirea lăsată de Anne.

Vineri pana  Miercuri 13:00; 15:15

Joi 12:00; 14:10

 Fireheart

Regia: Laurent Zeitoun, Theodore Ty

Cu: Laurie Holden, Kenneth Branagh, Olivia Cooke

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 97 min

Rating: AG

Georgia Nolan are 16 ani și visează să fie prima femeie pompier din lume. Când un piroman misterios începe sa provoace incendii pe Broadway, pompierii newyorkezi încep să dispară fără explicație. Tatăl Georgiei, Shawn, este chemat de la pensie de primarul metropolei pentru a investiga disparițiile. Disperată să-și ajute tatăl și să salveze orașul, tânăra se deghizează, devenind „tânărul Joe”, și se alătură unei echipe de pompieri independenți care încearcă să-l oprească pe piroman.

Dublat: Vineri pana Miercuri 14:30

Joi 15:50

 Firestarter / Focul viu

Regia: Keith Thomas

Cu: Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon

Gen Film: Drama, Horror, SF, Thriller

Durată: 100 min

Rating: N 15

Într-o nouă adaptare a thrillerului clasic al lui Stephen King de la producătorii filmului The Invisible Man, o fată cu puteri pirokinetice extraordinare luptă pentru a-și proteja familia, dar și pe ea însăși, de forțele sinistre care încearcă să o captureze și să o controleze.

Vineri pana Miercuri 19:15; 21:20

Joi 21:20

 Doctor Strange in the Multiverse of Madness 3D / Doctor Strange în Multiversul Nebuniei

Regia: Sam Raimi

Cu: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor

Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF, Thriller

Durată: 131 min

Rating: AP 12

Dr. Stephen Strange folosește o vrajă interzisă care deschide poarta către multivers și inclusiv către o versiune alternativă a lui însuși, iar amenințarea adusă de acest eveniment pare prea mare chiar și pentru puterile combinate ale lui Strange, Wong și Wanda Maximoff.

2D: Vineri pana Miercuri 19:50; Joi 18:40

3D: Vineri pana Miercuri 15:30; 18:10; 20:50

Joi 17:40; 20:25

 Chickenhare and the Hamster of Darkness / Iepurele-Găină și Hamsterul Întunericului

Regia: Ben Stassen, Benjamin Mousquet

Cu: Joe Ochman, Danny Fehsenfeld, Mark Irons, Donte Paris

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 96 min

Rating: AG

Plasată într-o lume fantastică, luxuriantă, animația lui Ben Stassen și Benjamin Mousquet urmărește aventurile tânărului Chickenhare, născut jumătate găină – jumătate iepure. Adoptat de regele Peter, faimos aventurier, și dornic să fie acceptat și iubit așa cum este, Chickenhare vrea să aibă parte de propria mare aventură chiar și așa, stângaci, cum este. După ce marele răufăcător al ținutului – unchiul său – evadează și amenință să-l înlăture pe tatăl lui adoptiv de pe tron, eroul nostru împiedicat decide să-i zădărnicească planul alături de Abe, o țestoasă mereu sarcasitcă, și Meg, o femelă scons maestră în artele marțiale.

Dublat: Vineri pana Miercuri 12:20

Joi 12:50

 Sonic the Hedgehog 2

Regia: Jeff Fowler

Cu: Ben Schwartz, Idris Elba, Jim Carrey, James Marsden

Gen Film: Actiune, Aventuri, Comedie, Familie, SF

Durată: 127 min

Rating: AG

Robotnik se întoarce, de data asta cu un nou partener, Knuckles, în căutarea unui smarald care are puterea să clădească, dar și să distrugă civilizații. Sonic face echipă cu Tails, noua lui parteneră, și împreună se îmbarcă într-o aventură pentru a găsi smaraldul înainte ca acesta să cadă pe mâini greșite.

Dublat: Vineri pana Miercuri 16:40

Joi 15:00

 Turning Red 3D / Roșu aprins

Regia: Domee Shi

Cu: Sandra Oh, Rosalie Chiang

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic

Durată: 105 min

Rating: AG

Roșu aprins o prezintă pe Mei Lee, o tânără încrezătoare, ciudățică, în vârstă de 13 ani, care trebuie să se împartă între viața haotică de adolescentă și cea de fată cuminte a mamei. Ming, mama ei protectoare, chiar ușor dominatoare, nu este niciodată prea departe de fiica ei – o realitate cu care Mei nu se împacă deloc.

Dublat: Vineri pana Miercuri 13:20

Joi 13:40

  

Ne rezervam dreptul de a modifica programul de rulare al filmelor.

Rezervari si bilete: www.inspirecinema.ro.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Monden-Clubbing

2.000 de tineri sunt așteptați să facă voluntariat în universul magic Untold 2022

Publicat

în

Untold caută 2.000 de voluntari energici și dornici de aventură care să se alăture organizatorilor unuia dintre cele mai importante festivaluri de muzică din lume.

Voluntarii sunt o componentă importantă în organizare, care contribuie la experiența unică pe care Untold oferă fanilor și artiștilor timp de 4 zile și 4 nopți. Aceștia pot face parte inclusiv din echipele artiștilor internaționali de top care vin la cea de-a șaptea ediție a festivalului Untold.

Oricine are peste 16 ani împliniți și vrea să trăiască cea mai tare experiență de voluntariat la UNTOLD 2022, la Cluj-Napoca,  între 4 și 7 august, este așteptat să se înscrie online între 17 mai și 9 iunie pe site-ul oficial. După înscriere, voluntarii vor trece prin mai multe etape de selecție. Răspunsurile pentru cei norocoși vor veni până pe 15 iunie.

Elit - Gustul Desăvârșit

Cei care se înscriu în programul de voluntariat pentru Untold 2022 pot alege departamentul în care vor să își desfășoare activitatea. Aceștia pot opta pentru: Acces, Acreditări, Angels, Check-in, Emergency Team, Logistică, Backstage, User Experience, Resolution și Stewarzi.

Voluntarii îsi aleg trei opțiuni de departamente în funcție de dorințe și vor fi distribuiți la unul singur în funcție de numărul de locuri disponibile și ordinea în care a selectat cele trei departamente. Înainte de festival, voluntarii participă la instructaje făcute de organizatori și traininguri personalizate pentru fiecare departament.

*Se așteaptă o ediție cu un număr record de participanți

Untold este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume și are loc în 2022, între 4 și 7 august. Tărâmul magic îi așteaptă din nou pe fani să scrie împreună povestea celui de-al 7-lea capitol, în cele 4 nopți și 4 zile de distracție la Cluj-Napoca. În 2021, peste 265.000 de participanți din peste 100 de țări ale lumii s-au bucurat de libertate și de emoții de neuitat în universul Untold.

*Line-ul masiv de la an la an

Festivalul UNTOLD reunește an de an cei mai bine cotați DJ-i ai lumii. Cu fiecare ediție, creatorii festivalului vor să îi poarte pe fani prin noi universuri muzicale. Artiștii care compun line-up-ul evenimentului vin din cele mai diverse genuri muzicale: de la live acts la show-uri EDM, pop, house, techno, tech-house, deep house, drum&bass, dubstep, grime, hip-hop, trip-hop, trance, tribale, reggae și multe altele. La ediția de anul acesta îi vei putea vedea pe David Guetta, Don Diablo, Hardwell, Morten, Kygo, Steve Aoki, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub Fx și Woodnote. Line-up-ul complet îl găsești și pe site-ul oficial Untold.

Lucian DANCIU


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Monden-Clubbing

Neversea și Untold au pus în vânzare biletele de o zi

Publicat

în

Două luni și jumătate ne mai despart de revederea cu festivalul Neversea, ce revine după o pauză de doi ani la malul Mării Negre cu un line-ul în care se vor regăsi artiști precum Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Don Diablo, Alesso, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Ummet Ozcan, Tujamo, Nicky Romero, Nervo, Quintino sau Parov Stelar.

Ajuns la ediția cu numărul patru, Neversea 2022 aduce la Constanța peste 150 de artiști români și internaționali, în perioada 7-10 iulie.

Fanii Neversea au la dispoziție două variante de achizitionare a biletelor pentru una din cele patru zile de festival: General Access, la prețul de 37 de euro + Taxe sau VIP, la prețul de 104 de euro + Taxe.

Elit - Gustul Desăvârșit

Și “Big Brother” Untold, pune la dispoziție fanilor pe lângă abonamente și bilete de o zi, la festival. Cei care vor să se distreze în universul magic UNTOLD au la dispoziție tot două variante de bilete de o zi: biletul General Access, la prețul de 50 de euro + Taxe sau biletul VIP Access, la prețul de 106 euro + Taxe. Cei care își achiziționează Day Ticket își vor putea alege ziua în care să vină și să se bucure de experiențe de neuitat. UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume și are loc în 2022, între 4 și 7 august, la Cluj-Napoca. În cele 4 zile și 4 nopți de festival, îi veți putea vedea pe David Guetta, Don Diablo, Hardwell, Morten, Kygo, Steve Aoki, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub Fx și Woodnote.

Lucian Danciu


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare