Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vizita Papei Francisc în România. Prognoza meteo specială pentru București, Șumuleu-Ciuc, Iași, Blaj și Sibiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Călătoria apostolică a Suveranul Pontif cuprinde vizite în: București, Șumuleu-Ciuc, Iași, Blaj și Sibiu. Vremea 31 mai – 2 iunie 2019.

Sub motto-ul „Să mergem împreună!” Vizita Papei Fracisc vine la două decenii după cea a Papei Ioan Paul al II-lea. Este a doua călătorie apostolică a unui Suveran Pontif în România și cea mai lungă vizită pe care Papa Francisc o are într-o ţară europeană.

Papa Francisc la București. Vremea în București 31 mai. Instabilitatea atmosferică va fi deosebit de accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și posibil grindină. Probabilitate pentru aceste fenomene va fi mai ridicată în a doua parte a zilei și în cursul nopții. Cantitatea estimată pentru acest interval este de 25…30 l/mp și izolat posibil 40…50 l/mp. Temperatura maximă va fi de 26…28 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade.

Papa Francisc la Şumuleu-Ciuc. Vremea în Șumuleu-Ciuc 1 iunie. Prognoza meteo anunță instabilitate atmosferică însoțită de câteva ploi, furtuni și descărcări electrice. Șansele de precipitații pe timpul zilei sunt de 60%, iat vântul va sufla în farale cu aproximativ 11 km/h. Temperatura maximă va fi de 19…20 de garde.

Papa Francisc la Iași. Vremea în Iași 1 iunie. Meteorologii anunță ploi însoțite de descărcări electrice pe tot parcursul zilei. Șansele de precipitații sunt de 60%, însoțite de vânt cu rafale de aproximativ 20 km/h. Temperatura maximă va fi de 24…26 de garde.

Papa Francisc la Blaj. Vremea în Blaj 2 iunie. Și aici meteorologii anunță instabilitate atmosferică accentuată, ploi, furnă și descărcări electrice. Șansele de precipitații sunt de 60%, însoțite de vânt cu rafale de aproximativ 13 km/h. Temperatura maximă va fi de 25…28 de garde.

Papa Francisc la Sibiu. Vremea în Sibiu 2 iunie. Nici aici nu scăpăm de precipitații sub formă de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Șansele de precipitații sunt de 62%, însoțite de vânt cu rafale de aproximativ 13 km/h. Temperatura maximă va fi de 24…27 de garde.

Sursa: a1.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea