Rămâi conectat

Curier Județean

Viteziştii de pe DN1, „premiaţi” de poliţişti cu peste 100 de amenzi, într-o singură zi. Acţiune organizată de IPJ Alba în colaborare cu Serviciul Rutier Sibiu

Alexandra Mates

Publicat

în

Un total de 167 de sancţiuni, 106 pentru viteză, 24 pentru neportul centurii de siguranţă, 2 pentru depăşiri neregulamentare dar şi 5 permise şi 5 certificate de înmatriculare suspendate, acestea sunt rezultatele unei acţiuni organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba şi Serviciul Rutier Sibiu. Acţiunea pentru reducerea riscului rutier a avut loc luni, 31 martie 2014, pe DN 1.

Reducerea riscului rutier şi desfăşurarea în condiţii de normalitate a traficului pe drumurile judeţului Alba constituie una dintre priorităţile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, poliţiştii rutieri organizând periodic acţiuni în acest sens.

O astfel de acţiune a poliţiştilor rutieri a avut loc în data de 31 martie 2014, pe DN 1 în colaborare cu lucrători de poliţie din cadrul Serviciului Rutier Sibiu. Poliţişti au acţionat în scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic, în mod deosebit al conducătorilor de autovehicule care nu respectă limita legală de viteză.

Din totalul de 167 de sancţiuni contravenţionale aplicate, 106 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 24 pentru neportul centurii de siguranţă, 2 pentru depăşiri neregulamentare, restul constituind alte abateri la regimul rutier. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 28.390 de lei.

Totodată, au fost reţinute în vederea suspendări 5 permise de conducere, dintre care câte două au fost pentru neacordarea de prioritate şi respectiv depăşire neregulamentară. De asemenea au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Acţiunile poliţiştilor rutieri continuă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea