Rămâi conectat

Curier Județean

Viorel Rașcovici, PROPUS de USR-PLUS pentru funcția de subprefect al județului Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viorel Rașcovici este propunerea USR-PLUS pentru funcția de subprefect al județului Alba, decizia fiind luată de conducerea centrală a partidului, în urma analizei celor trei candidaturi înaintate de filiala județeană.

USR-PLUS Alba a organizat o competiție internă pentru funcția de subprefect al județului, iar în urma votului Biroului Județean au fost aleși trei candidați: Cosmina Maria Mariș (PLUS), de profesie inspector în cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane Alba Iulia, Viorel Rașcovici (USR), fost polițist în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Alba și Adrian Simion (USR), profesor.

Cele trei candidaturi au fost analizate de Biroul Național, iar membrii acestuia au decis ca Viorel Rașcovici să fie propunerea USR-PLUS pentru funcția de subprefect al județului Alba. Propunerea va fi înaintată și premierului, Florin Cîțu, urmând ca numirea în funcție să aibă loc, cel mai probabil, în prima parte a lunii martie.

„Este o onoarea nominalizarea mea pentru funcția de subprefect al județului Alba și le mulțumesc colegilor mei pentru încrederea acordată. Vă asigur că voi fi un garant al respectării legalității și un sprijin pentru cetățenii județului, pe care îi voi reprezenta cu cinste și demnitate ”, a spus Viorel Rașcovici.

Viorel Rașcovici are 52 de ani și este președintele USR Cergău, fiind ales anul trecut consilier local în Cergău. Este fost polițist în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Alba, unde a ocupat funcții precum agent șef principal în cadrul Secției nr.5 Poliţie Rurală Blaj și organ de cercetare penală al poliției judiciare, în perioada 2005 – 2016. Rașcovici este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Câmpina și al Facultății de Drept Legislație Internațională Comparată, Diplomație și Consultanță Juridică-Economică, din cadrul Academiei de Tehnoeconomie și Cooperare Româno-Americană din București, dar și al unui curs post universitar de un an în Psihologie Judiciară absolvit la Facultatea de Psihologie, Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea