Rămâi conectat

Ştirea zilei

Vinurile de aur ale podgoriilor Jidvei vor putea fi degustate la Târgul Gustos de Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Vinurile de aur ale podgoriilor Jidvei vor putea fi degustate de albaiulieni la Târgul Gustos de Alba ce se va deschide astăzi, în pavilionul expoziţional de pe Platoul Romanilor. După ce somelieri de renume din mai multe ţări au oferit vinurilor din judeţul Alba cele mai înalte distincţii, compania Jidvei pune la dispoziţia celor care ştiu să aprecieze o băutură de calitate, aceste sortimente, la standul amenajat în incinta târgului.
Un vin cu totul special este Pinot Gris 2009, premiat  cu aur în urmă cu o săptămână la Monte Carlo, în cadrul Women and Wines of the World International Competition, primul concurs internaţional de vinuri, cu un juriu alcătuit exclusiv din femei. Acesta va putea fi degustat alături de alte sortimente precum Sauvignon Blanc 2009, distins la târgul Vinitaly, cu Diploma di Gran Menzione, anul acesta.
La standul Jidvei, albaiulienii vor avea ocazia să savureze direct de la cei care au  plasat numele judeţului nostru pe harta podgoriilor recunoscute internaţional, colecţiile  de vinuri medaliate cu aur şi argint la concursuri din Viena, Paris sau Bruxelles. Spre exemplu, vinurile de Jidvei Sauvignon Blanc NEC PLUS ULTRA 2009 şi Riesling Târnave Castle 2009, premiate cu aur la concursul Selezione del Sindaco din  Brindissi Italia sau Feteasca regală şi Gewurztraminer, vinuri medaliate cu argint la Paris sunt doar câteva dintre cele mai apreciate sortimente pe care toţi cei ce vor trece pe la standul nostru special amenajat în incinta pavilionului expoziţional de pe Platoul Romanilor astăzi şi mâine vor putea să le savureze. Vă aşteptăm!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Silvia Câmpian, din Alba Iulia, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: A fost felicitată cu flori și tort

Ziarul Unirea

Publicat

în

Silvia Câmpian, din Alba Iulia, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: A fost felicitată cu flori și tort Doamna Silvia Câmpian,, din Municipiul Alba Iulia a fost sărbătorită în cursul zilei de miercuri, 19 iunie 2024, la împlinirea frumoasei vârste de 100 de ani. Citește și: FOTO Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea