Rămâi conectat

Actualitate

Vineri va avea loc Campania Free Hugs organizată de voluntarii SM Speromax Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Se spune că pentru a îi fi mai bine un om are nevoie de cel puțin șapte îmbrățișări pe zi, îmbrățișări spontane și mângâietoare, îmbrățișări lungi și reconfortante, îmbrățișări pline de iubire pentru a ne simți cu adevărat fericiți și a învăța să dăruim. Jacques Prevert, poet francez, vorbind despre iubire spunea: „Milioane și milioane de ani și tot nu mi-ar putea da jumătate din timpul suficient pentru a descrie acea mica clipă de eternitate când iți pui brațele în jurul meu și eu îmi pun brațele în jurul tău.”

Acest mic gest banal, poate face minuni, poate fi un medicament universal. Îmbrățișarea totală este infinită, ea nu se poate cronometra. Prin intermediul ei poți pătrunde într-o alta lume, a senzațiilor și a sentimentelor, o lume în care timpul nu există. Vă propunem să ne deschidem sufletul, cât mai mult și cât mai total, ca-ntr-o îmbrățișare infinită ce transcede timpul.

Mulți dintre pacienții cu Scleroză Multiplă suferă de deficiențe locmotorii și unii dintre ei sunt țintuiți la pat, fiind privați de acele îmbrățișări zilnice de care ar avea nevoie. Ne-am gândit, noi, voluntarii asociaţiei SM Speromax Alba să primim îmbrățișările și să dăruim la rândul nostrum îmbrățișări comunității albaiuliene, pentru a le transmite celor care suferă de această boală că nu sunt singuri, că există o comunitate care îi susține și care le dorește numai binele. Îmbrățișarea este un instrument vindecător pentru că reprezintă o manifestare a iubirii de oameni, iar Iubirea este cea mai mare terapie, Iubirea fiind Lumină, Lumina fiind Dumnezeu.

Vino așadar, vineri, 14 iunie 2013, la Pasaj GO în Cetate, intrarea spre Bulevardul Transilvaniei, între orele 19 și 20 pentru a fi parte din Campania Free Hugs, organizată de voluntarii SM Speromax Alba, pentru a ne îmbrățișa și a fi alături de pacienții cu Scleroză Multiplă.

Cristian Dima

SM Speromax Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea