Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VINERI: Se deschide MIRA Caffe Lounge, un nou local de distracţie în Alba Iulia. Trupa „The Puzzles”, invitată special

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dimineţi luminoase şi cafele aromate, muzică live, petreceri cu tematică, seri de karaoke, seri studenţeşti şi multă distracţie, asta îi aşteaptă pe tinerii albaiulieni în cel mai nou local din oraş. Este vorba despre MIRA Caffe Lounge, care va servi prima cafea, primul pahar de vin, primele cocktailuri şi prima petrecere vineri, 1 noiembrie 2013. Invitaţi speciali pentru inaugurare sunt băieţii de la trupa The Puzzles, o trupă de cover-uri deja cunoscută atât pe plan local cât şi naţional.

 Albaiulienii dornici de distracţie vor avea o nouă locaţie unde să-şi petreacă serile împreună cu prietenii. Pentru fanii karaoke şi cei care iubesc muzica live Mira Caffe Lounge este localul perfect.

 Totul a fost gândit şi realizat special pentru voi: un cadru deosebit, cu pereţi pictaţi, fotolii din piele confortabile, lumini difuze, ring de dans, o mică scenă şi un bar dotat cu băuturi alese, cocktailuri şi alte răcoritoare.

  Vineri, în seara deschiderii, de la ora 22.00, Mira vă întâmpină cu un concert pe cinste, perfect pentru a întreţine atmosfera unei seri dansante. Trupa The Puzzles, adică Robert Gavrilaş Weber la voce, Ovidiu şi Lilia Pârjol la clape, Andrei Pârjol la bass, Călin Paraschiv la chitară electrică şi Laur Făgădar la tobe promit un concert senzaţional şi distracţie fără limite.

 Sâmbătă, la doar o zi de la inaugurare, albaiulienii sunt provocaţi la o „probă de karaoke”, unde vor putea cânta doar ei, pe scena lor, în luminile reflectoarelor.

 Locaţia se află în zona Stadion Cetate, pe strada Republicii, lângă OMV, în clădirea sticlată.

Nu rataţi distracţia de vineri seara! Intrarea va fi liberă!

 Pentru cei care doresc să ia pulsul distracţiei, administratorii pun la dispoziţie un număr de telefon: 0753670619, pentru rezervări.

 Că este un local pe cinste pentru distracţie vă veţi convinge numai trecându-i pragul. Doar aşa îi veţi descoperi frumuseţea, ambianţa şi intimitatea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea