Vineri, ora 15.00, sub Drăgana, Metalurgistul Cugir – Fotbal Comuna Recea | “Roș-albaștrii” caută prima victorie din retur, împotriva unui oponent cu maximum de puncte

Weekend-ul fierbinte din Seria a 5-a a Ligii a 3-a în ceea ce privește conjudețenele își consumă și sub Drăgana un episod: confruntarea dintre Metalurgistul Cugir (locul 5, 30 de puncte) și Fotbal Comuna Recea (ultima treaptă a podiumului, 35 de puncte), vineri, 30 martie, de la ora 15.00.

La a treia partidă consecutivă pe “Arena Cugir”, amfitrionii, ce nu au câștigat în 2018, având 3 remize, întâlnesc maramureșenii lui Romică Buia, ce au strâns maximum de puncte în retur! În toamnă, la Recea, cugirenii au dat lovitura (victorie cu 2-1, dublă Făgărășanu), producând oponenților primul eșec stagional, meci în urma căruia Metalurgistul Cugir a urcat în fotoliul de lider, făcând rocadă cu adversarii. “Avem o confruntare dificilă cu o echipă pe val, invincibilă în primăvară. Dacă vom avea aceeași lipsă de responsabilitate și vom continua aceleași greșeli personale, nu avem nicio șansă. Sper și trebuie să eliminăm aceste erori pentru a emite pretenții la un rezultat pozitiv”, a declarat antrenorul Călin Moldovan, ce nu contează pe Cioban – accidentat. Eșalonul terț a intrat în perioada condensată, cu 4 meciuri în două săptămâni, marți, Metalurgistul Cugir remizând în “intermediară” cu FC Avrig, pentru ca săptămâna viitoare să fie disputele cu Gaz Metan Mediaș II (deplasare, marți) și derby-ul cu Performanța Ighiu (în Vinerea Mare).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...