Vineri, ora 15.00, pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia – Avântul Reghin | “Alb-negri”, cu… avânt, spre prima victorie din 2018 sub comanda lui Bicheși

Paul Voicu - Primar 2020

Vineri, 23 martie, de la ora 15.00, pe “Cetate”, singurul meci al weekend-ului în Alba, Unirea Alba Iulia – Avântul Reghin, o dispută între combatante ce nu au cunoscut bucuria victoriei în 2018, având fiecare câte un punct. “Alb-negrii”, încărcați pozitiv după prestația și remiza din derby-ul “de Alba” de sub Drăgana, încearcă să spargă gheața sub comanda lui Bicheși, antrenor care așteaptă încă primul succes în eșalonul terț. Două absențe de marcă din distribuția albaiuliană, golgheterul Lăsconi și mijlocașul Al. Giurgiu, ambii suspendați, iar fundașul Al. Man – nu este refăcut complet.

Gruparea din “orașul viorilor” a mutat puțin în intersezon, doar Sbârcea (Juventus București), plecând Hăsnaș (ACS Dumitra), L. Moldovan și Merdariu (AFC Hărman). “Sperăm să ne continuăm progresul înregistrat la Cugir, să nu ne oprim întrucât mai avem multe de demonstrat. Victoria este cuvântul de ordine înaintea acestui joc, este cazul să câștigăm. Întâlnim o echipă arțăgoasă, agresivă, cu talie, un adversar incomod, trebuie să fim foarte atenți la fazele fixe”, a punctat antrenorul Adrian Bicheși, ce-l va titulariza în avanposturi pe An. David. Uniriștii nu au mai marcat de 225 de minute, iar Avântul a câștigat la limită (1-0) în tur, pierzând următoarele dueluri cu grupările din Alba: 1-3 la Cugir, 0-3 cu Performanța și 0-5 acasă cu Industria Galda.

ELIT

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...