Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Vineri, ora 14.00, Metalurgistul Cugir – CS Ocna Mureș | Derby “de Alba” sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După primul eșec stagional, la Sebiș, gruparea de sub Drăgana dispută mâine, de la ora 14.00, un derby “de Alba”, sub Drăgana, pe “Arena CSO”, poposind conjudețeana CS Ocna Mureș, “lanterna roșie” a Seriei a 4-a, cu numai un punct strâns în 10 runde.

“Roș-albaștrii”, clasați pe locul al 4-lea (19 puncte), la șase “lungimi” de prima poziție, sunt cu un ochi și la disputa de pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia – Șoimii Lipova, dar în același timp sunt conștienți că postura de favoriți împotriva ultimei clasate nu reprezintă implicit și asigurarea victoriei, țintind toate punctele înaintea derby-ului de runda viitoare, de la Pâncota, locul unde joacă Șoimii Lipova meciurile interne. Ocnamureșenii, cu trei înfrângeri la rând, precedenta în derby “de Alba” cu Unirea Alba Iulia, sunt în mijlocul unui program infernal, peste o săptămână, pe “Stadionul Dragostei” primind vizita unei alte echipe “grele”, CSM Școlar Reșița.

*Lipsesc Șaucă și Hidișan

Absențe importante din cele două distribuții: golgheterul Șaucă (5 reușite), la gazde – suspendat, respectiv “regizorul” Hidișan – la vizitatori (contractură musculară). De altfel, vizitatorii trec printr-o veritabilă criză de efectiv, și Șandru – accidentat, având 14-15 jucători, situație în care e posibil chiar ca pe foaie de joc să fie trecuți toți cei 4 portari din lot. “Este clar că nu va fi o formalitate, nu ne așteaptă o partidă ușoară. Deși clasamentul indică un dezechilibru, sunt convins că vom întâlni un adversar ce-și va vinde foarte scump pielea, cu mijloacele pe care le are la îndemână. Este un meci între echipe din același județ, un duel ce aduce ambiții în plus și tocmai din acest motiv vom fi foarte atenți și concentrați”, a declarat antrenorul Călin Moldovan. “Întâlnim cea mai în formă echipă din Alba și vom încerca să ne ridicăm aproape de nivelul adversarilor. Suntem conștienți că este o perioadă grea și sper ca jucătorii să arate mai multă atitudine decât în ultimele întâlniri”, a spus Mihai Manea, care va sta și în acest joc în tribună, primind trei etape de suspendare după jocul cu CS Hunedoara. În stagiunea trecută, cei doi “principali” au avut parte de trei întâlniri, bilanțul fiind echilibrat: o victorie Metalurgistul (3-1), o victorie Performanța (2-1, pe “Cetate”), plus o întâlnire în Cupa României, câștigată de ighieni după loviturile de departajare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia. *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea