Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

VINERI: Mare Bal al Îndrăgostiţilor, la Liceul Teoretic Teiuş

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua Îndrăgostiţilor, marcată la Liceul Teoretic Teiuş

Preluată din tradiţia altor ţări, 14 februarie a devenit şi la noi Sărbătoarea dragostei. Şi cum nimic nu e mai important decât dragostea, Consiliul Elevilor din liceu desfăşoară, cu această ocazie, o întreagă serie de manifestări.

Astăzi, 14 februarie 2013,  Ziua Îndrăgostiţilor a fost marcată  la Liceul Teoretic Teiuş prin expunerea unui panou – numit „Panoul dragostei” – pe care au  putut fi lăsate mesaje, gânduri bune, dedicaţii, de la elevi pentru elevi, dar şi de la elevi pentru profesori. Tot astăzi, îndrăgostiţii din liceu s-au putut poza pentru eternitate, folosind desigur decorul adecvat : fie o inimioară, fie un panou cu un cuplu celebru.

„Balul Îndrăgostiţilor” – cel mai aşteptat moment al liceenilor

Vineri, 15 februarie, de la ora 17.oo, va avea loc cel mai aşteptat moment al liceenilor – Balul  Îndrăgostiţilor, eveniment care va celebra acest sentiment atât de frumos – dragostea – printr-un concurs pentru desemnarea „celui mai drăguţ cuplu”. Concursul va fi presărat cu momente artistice pregătite de elevii liceului : cântece Lorena Morar, Mădălina Man, dans, trupa Z-Crew şi alte tinere talente ale liceului. Gazdele spectacolului vor fi Ana Frim şi Bogdan Bordean, ajutate de …. Cupidon! Seara se va încheia cu dans.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Obiceiuri, tradiții și superstiții românești de Paște. Credințe și Superstiții de Paște

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri, traditii și superstitii populare românești de Sfintele Paşti. Tradiţii de Paşte în Transilvania, Banat, Bucovina, Moldova Sărbătoarea Sfintelor Paști este cea mai mărită şi solemnă dintre sărbătorile anului, care aduce omenirii speranţa mântuirii şi a vieţii veşnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos. Citeşte şi: MESAJE de PASTE fericit • URARI, FELICITARI de Paste fericit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea