Rămâi conectat

Curier Județean

VINERI: Lansare de carte la Primăria Aiud. Va fi prezentat volumul de predici ”Vremelnicie și eternitate în lumina Învierii”, semnat de preotul Liviu Iulian-Tarcău

Ziarul Unirea

Publicat

în

La sediul Primăriei Municipiului Aiud va avea loc, vineri, 22 aprilie, lansarea cărții ”Vremelnicie și eternitate în lumina Învierii”, semnată de preotul Liviu Iulian-Tarcău.

Este vorba despre un volum de predici la înmormântări, ce va fi prezentat cu începere de la ora 17.00, în sala de ședințe ”Ion I.C. Brătianu„ din cadrul Primăriei Aiud.

Prezentarea cărții va fi făcută de preotul Iosif Zoica.

Evenimentul este organizat de Biblioteca Municipală ”Liviu Rebreanu”, Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga„ Alba, Protopopiatul Ortodox Român Aiud, Penitenciarul Aiud și Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MĂSURILE luate de insituțiile din Alba pentru perioada de caniculă și disconfort termic accentuat

Ziarul Unirea

Publicat

în

MĂSURILE luate de insituțiile din Alba pentru perioada de caniculă și disconfort termic accentuat La nivelul județului Alba a fost convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență de către Prefectul județului Alba – domnul Nicolae Albu, fiind adoptate mai multe măsuri având în vedere situația meteo prognozată pentru perioada următoare, COD PORTOCALIU de val de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea