Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Vineri, în etapa a 15-a, Avântul Reghin – Unirea Alba Iulia | “Alb-negrii” atacă podiumul Seriei a 9-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu siguranță “alb-negrii” din Cetatea Marii Uniri își propun să-și ia revanșa, astăzi, de la ora 17.00, la Reghin, după acel 1-4 usturător de pe “Cetate” din toamnă (17 octombrie), o înfrângere aspră ce l-a pus sub presiune pe Bicheși.

Mai mult, gruparea albaiuliană (locul șase, cu 20 de puncte), liniștită după ce s-a impus în două jocuri consecutive (3-2 la Ungheni, 2-1 în derby “de Alba” cu CS Ocna Mureș), atacă podiumul chiar în fieful echipei clasate pe locul al treilea. Avântul a spart gheața în acest an doar runda precedentă (2-1 la Jucu), însă nu se simte deloc confortabil în “orașul viorilor”, doar 8 puncte din totalul celor 23 (nu a mai câștigat din 25 octombrie, 5-0 cu Unirea Ungheni), cu o serie nefastă (1-2 cu liderul, remiză albă cu Sticla Turda și eșec cu CSO Cugir).

Aidoma disputei de la Ungheni, ne dorim revanșa după duelul din tur, când am pierdut drastic, fiind practic puși la colț. Întâlnim una dintre echipele bune ale seriei, știm dificultatea confruntării, dar în același timp ne dorim să nu plecăm cu mâna goală de la Reghin, în dorința de a continua urcușul spre zona locurilor fruntașe”, a punctat Adrian Bicheși, ce nu se poate baza pe Ad. Matei – accidentat (Cr. Păcurar nu s-a mai prezentat la pregătire), revenind Zsigmond (după suspendare).

Un rezultat pozitiv al albaiulienilor ar însemna și o mână de ajutor dată Cugirului (9 puncte în fața Avântului), ce mizează astăzi pe confirmarea matematică a prezenței la jocurile de baraj din luna mai. Uniriștii vizează să încheie cât mai sus posibil în clasamentul Seriei a 9-a, așteptând în același timp implicarea financiară a Primăriei municipiului, în condițiile în care s-au strâns 5 luni neachitate la nivelul contractelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea