Vineri, de Sf. Andrei, se trage cortina turului sub Drăgana | Metalurgistul Cugir – Gloria Lunca Teuz Cermei, sau victoria – obligatorie!

Paul Voicu - Primar 2020

Metalurgistul Cugir încheie turul eșalonului terț, de Sf. Andrei, cu o dispută pe “Arena CSO”, în fața fanilor, vineri, 30 noiembrie, de la ora 14.00, cu Gloria Lunca Teuz Cermei.

O confruntare între vecine de clasament, aflate la egalitate de puncte, 28, cu amftrionii situați pe ultima treaptă a podiumului, iar oaspeții cu un loc mai jos. Gruparea de sub Drăgana, singura din Alba aflată în “grafic”, se găsește la trei “lungimi” de fotoliul de lider și vine după două victorii, în fața sa aflându-se un oponent egalat runda trecută în prelungiri de Unirea Alba Iulia, Selegea răpind-le arădenilor satisfacția celui de-al 7 meci consecutiv câștigat.

ELIT

Este clar cel mai greu meci pentru noi din seria ultimelor trei și în același timp foarte important. Vrem să terminăm turul cu o victorie, suntem obligați să dăm totul, să fim concentrați și determinați, mai ales că jucăm acasă. Se preconizează o întâlnire foarte foarte dificilă, împotriva unei echipe din frunte ce joacă fără presiune, obținând rezultate de apreciat, echipă ce îmbină experiența unor jucători precum Capătă, Vezan sau Polgar, cu tinerețea”, a declarat antrenorul Călin Moldovan. În formula cugireană revine L. Tudor – după suspendare, L. Itu – este incert (cu șanse de recuperare), lipsind Făgărășanu – fisură de maleolă, iar oponenții nu pot conta pe Nistor și Deta – suspendați.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...