Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Vineri, de la ora 17.00, Unirea Dej – Industria Galda | În prologul etapei, dificil pentru conjudețeni

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În deschiderea etapei secunde a eșalonului terț, Industria Galda de Jos va evolua vineri, 18 septembrie, de la ora 17.00, la Dej, împotriva Unirii, echipă ce a debutat cu un succes concludent, 3-0 în fieful “virușilor verzi”.

Este a doua deplasare succesivă pentru formația condusă de Paul Ciucă, antrenor ce va reveni cu acest prilej pe banca tehnică, după ce în etapa din deschiderea sezonului găldenii au scos un punct prețios la Reghin. Însă, în continuare sunt probleme de efectiv la Industria, sperându-se în recuperarea portarului Cătălin Suciu.

Întâlnim o echipă tânără, tehnică, talentată, cu un antrenor preocupat de fotbalul modern, ofensiv, dar și atent la pregătirea fizică a elevilor săi, care este impecabilă. Noi avem un moral destul de bun după egalul de săptămâna trecută, dar cu destule probleme: nu știm dacă ne putem baza pe Frențiu (așteaptă rezultatul testului), care oricum nu s-a antrenat cu echipa, P. Munteanu și Vonya – accidentați, Baghiu – suspendat, Cernea a plecat în Germania la muncă. L-am legitimat pe Alexandru Hada (n.r. – fost la CS Ocna Mureș) și atât eu, cât și el așteptăm rezultatele testelor, să vedem dacă putem participa la joc. Sper că nu vor mai apărea alte probleme și vom putea alinia o echipă competitivă”, a declarat antrenorul Paul Ciucă.

După aceste două întâlniri externe, “galben-albaștrii” au parte de două jocuri interne într-o săptămână (cu Unirea Alba Iulia – în cupă și Sticla Turda – în Liga a 3-a).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Familia Pașca-Igna, din Albac, a câștigat „Fotbal în familie” | 16 echipe participante la turneul organizat de AJF Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: Familia Pașca-Igna, din Albac, a câștigat „Fotbal în familie” | 16 echipe participante la turneul organizat de AJF Alba Familia Pașca-Igna, din Albac, a câștigat a treia ediție a turneului „Fotbal în familie”. Asociația Județeană de Fotbal Alba, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, Consiliul Județean Alba, CSM Unirea Alba Iulia și Primăria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea