Ziarul Unirea

Vineri, de la ora 17.00, Unirea Dej – Industria Galda | În prologul etapei, dificil pentru conjudețeni

În deschiderea etapei secunde a eșalonului terț, Industria Galda de Jos va evolua vineri, 18 septembrie, de la ora 17.00, la Dej, împotriva Unirii, echipă ce a debutat cu un succes concludent, 3-0 în fieful “virușilor verzi”.

Este a doua deplasare succesivă pentru formația condusă de Paul Ciucă, antrenor ce va reveni cu acest prilej pe banca tehnică, după ce în etapa din deschiderea sezonului găldenii au scos un punct prețios la Reghin. Însă, în continuare sunt probleme de efectiv la Industria, sperându-se în recuperarea portarului Cătălin Suciu.

ELIT

Întâlnim o echipă tânără, tehnică, talentată, cu un antrenor preocupat de fotbalul modern, ofensiv, dar și atent la pregătirea fizică a elevilor săi, care este impecabilă. Noi avem un moral destul de bun după egalul de săptămâna trecută, dar cu destule probleme: nu știm dacă ne putem baza pe Frențiu (așteaptă rezultatul testului), care oricum nu s-a antrenat cu echipa, P. Munteanu și Vonya – accidentați, Baghiu – suspendat, Cernea a plecat în Germania la muncă. L-am legitimat pe Alexandru Hada (n.r. – fost la CS Ocna Mureș) și atât eu, cât și el așteptăm rezultatele testelor, să vedem dacă putem participa la joc. Sper că nu vor mai apărea alte probleme și vom putea alinia o echipă competitivă”, a declarat antrenorul Paul Ciucă.

După aceste două întâlniri externe, “galben-albaștrii” au parte de două jocuri interne într-o săptămână (cu Unirea Alba Iulia – în cupă și Sticla Turda – în Liga a 3-a).

Dan HENEGAR