Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Vineri, Adunarea Generală Ordinară a AJF Alba | Ovidiu Hulea, fără emoții, e singurul candidat la funcția de vicepreședinte

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 8 iunie, de la ora 18.00, la Universitatea “1 Decembrie 1918”, în sala A9, se va desfășura Adunarea Generală Ordinară a Asociației Județene de Fotbal Alba.

Cele mai important punct de pe ordinea de zi este cel legat de alegerea unui vicepreședinte și al reprezentantului Ligii a V-a, ocupate momentan de Ovidiu Hulea și respectiv Daniel Popa, ca urmare a vacantării posturilor acestora, aceștia aflându-se la finalul mandatului de 4 ani, început în 2014. Dacă Ovidiu Hulea nu va avea emoții, fiind singurul care și-a depus candidatura, în schimb la nivelul Ligii a V-a, încă nu se știe exact, întrucât nominalizările vor fi în timpul ședinței.

Conform informațiilor furnizate de AJF Alba, aceste mandate vor fi unele scurte, de maximum un an, pentru uniformizarea situației existente la nivelul componenței Biroului Executiv al AJF Alba (o situație similară cu alegerea lui Mihai Dăscălescu, anul trecut, pentru câteva luni, în Comitetul Executiv al FRF). Asta întrucât în anul 2019 vor avea loc alegeri pentru funcția de președinte al AJF Alba și a membrilor Biroului Executiv, mandatele actualilor reprezentanți din Biroul Executiv se vor încheia la sfârsitul Adunării Generale de alegeri care vor avea loc în anul 2019.

Votanții care se vor prezenta la Adunarea Generală a AJF Alba trebuie să țină seama că în Cetate se va desfășura “Alba Fest”, accesul auto fiind interzis după bariera din zona Hotelului “Cetate”. Organizatorii recomandă ora 17.30 drept una potrivită pentru ajungerea în zonă și implicit în identificarea unui loc de parcare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea