Ziarul Unirea

Vineri, ACS Dumbrăvița – Unirea Alba Iulia | Se trezesc, totuși, “alb-negrii”?

Unirea Alba Iulia are o confruntare dificilă la Dumbrăvița, mâine, la ora 14.00, în fieful nou-promovatei clasată pe locul secund (23 de puncte), asta întrucât “alb-negrii” nu se regăsesc deloc în această toamnă.

De pe poziția a 10-a, cu 14 puncte, jumătatea punctelor acumulate de lider, formația din Cetatea Marii Uniri trebuie, în rundele rămase până la căderea cortinei peste prima parte a campionatului, să cosmetizeze un parcurs modest (a se citi un unic succes, la Ocna Mureș, în ultimele 10 întâlniri oficiale). “În situația în care suntem, una care nu ne onorează, nu ne face cinste, mereu întâlnim o echipă clasată mai sus. Locul pe care suntem momentan nu exprimă potențialul echipei și sperăm să mai spălăm din neîmpliniri în etapele rămase. Întâlnim o echipă ce înscrie mult, situată sus în clasament, probabil peste așteptări. Ne propunem să facem un joc bun și să obținem un rezultat pozitiv, care înseamnă și o remiză. Un obiectiv ratat produce un alt obiectiv și, cu siguranță, vor fi mutări în cadrul echipei”, a declarat antrenorul Adrian Bicheși. Prima decizie va fi menajarea lui Potopea – aflat la limita de suspendare, prin acumularea a trei avertismente (la fel ca I. Grozav și P. Păcurar), fundașul urmând să nu efectueze deplasarea, tocmai pentru a fi apt la derby “de Alba” din runda următoare, cu Industria Galda.

ELIT

Dan HENEGAR

1 comentariu

ciclop 8 noiembrie 2018 at 19:18

din dimineata meciului descantati-i pe fotbalisti de deochi si schimbati culoarea negru de pe echipament cu orice alta culoare din culorile curcubeului .

Comentariile sunt oprite