Vineri, 28 februarie: Seratele Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba – „Despre vindecare”, tema întâlnirii din această lună

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala
Vineri, 28 februarie: Seratele Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba – „Despre vindecare”, tema întâlnirii din această lună

Vineri, 28 februarie 2020, Consiliul Județean Alba şi Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba vă invită începând cu orele 18:00 la o nouă întâlnire cu Seratele Bibliotecii. Aceasta se va desfășura în Sala de lectură a Bibliotecii un spațiu care oferă nu numai o ambianță propice unor astfel de întâlniri, unde ideile și dialogul se îmbină aromnios, ci și o colecție impresionantă de cărți și informații din toate domeniile de activitate.

Proiectul cultural 4.15. Seratele Bibliotecii, este un proiect inițiat în anul 2017 de către Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Asociația ,,Sfânta Maria Magdalena” din Oarța de Sus. Scopul proiectului a fost acela de a crea un spațiu al dialogului și al schimbului de idei pe teme stabilite chiar de către participanți, într-un mediu adecvat și care să poată să pună la dispoziția participanților numeroase surse de informare și documentare.

ELIT

Serata de vineri propune participanților o temă de interes – „Despre vindecare”. Dialogul dintre cei prezenți va fi însoțit de momente muzicale și se va derula într-un spațiu al lecturii, într-o atmosferă pe cât de plăcută, pe atât de interesantă.

În acest sens, se pune accentul pe obiectivul princial al proiectului, care își propune transformarea bibliotecii într-un spațiu multicultural și al dialogului, spațiu în care fiecare membru al comunității să se manifeste liber prin schimburi de idei, să se informeze pe o temă de interes, să lectureze, să se recreeze și să-și dezvolte personalitatea.

Proiectul face parte din Programul 4 ANIMAȚIE CULTURALĂ/4.15. Seratele bibliotecii și este rodul unei colaborări concretizate în parteneriatul public – privat dintre o instituție publică de cultură – Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba și o entitate culturală a societății civile – Asociația ,,Sfânta Maria Magdalena”. Biblioteca devine în acest fel cel mai potrivit și statornic aliat aflat în sprijinul dialogului, cunoașterii și dezvoltării personale. Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Asociația ,,Sfânta Maria Magdalena” din Oarța de Sus.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419