Rămâi conectat

Sport

Viitorul Cluj – CS Ocna Mureș 2-1 (0-1) | Eșec dramatic, la ultima fază, pentru echipa lui Paul Ciucă

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș a ratat la ultima fază oportunitatea unui rezultat pozitiv, fiind învinsă cu un gol marcat în minutul 90+4 de de Viitorul Cluj, ce s-a impus cu scorul de 2-1 (0-1).

Ocnamureșenii au condus la pauză, însă au irosit toate punctele după ce amfitrionii au realizat o revenire remarcabilă. Echipa lui Paul Ciucă rămâne cu mâna goală după acest meci dramatic, are un singur punct în ultimele 4 etape și etapa viitoare o așteaptă un examen de foc, acasă, cu CS Hunedoara, liderul Seriei a 9-a.

În minutul 41, Ceaca a deschis scorul cu un eurogol. un șut de senzație din afara careului. E prima reușită a vârfului venit de la Sănătatea Cluj în „alb-albastru”! Imediat, la reluare, amfitrionii au izbutit să restabilească egalitatea la prima fază de poartă a mitanului secund, prin D. Roman (46, reluare din 3 metri), fostul coechipier al lui Ceaca în atacul „virușilor verzi”. Vizitatorii au controlat ostilitățile, au avut numeroase oportunități, cel puțin 5 situații clare, cu Cioară în prim-plan, inclusiv o bară a acestuia (82), dar au pierdut neverosimil, după un contraatac purtat de Viitorul și finalizat de același D. Roman (90+4). Și disputa poate fi rezumată succint astfel: „Soda dragă” a rămas cu ocaziile, s-a întors fără puncte din a doua deplasare stagională, întrucât duelul foștilor jucători de la Sănătatea i-a revenit lui Dan Roman. „Scurt și la obiect: în loc de 6-2 pentru noi a fost 2-1 pentru adversari. Restul sunt vorbe în vânt„, a transmis antrenorul Paul Ciucă.

Clujenii, pregătiți de Marius Popescu (originar din Totoi), au învins pe Sănătatea (2-0) și au dat lovitura Unirii Alba Iulia (1-0 în etapa a 3-a). De partea cealaltă, CS Ocna Mureș a căpătat moral după egalul intern cu conjudețenii de la Metalurgistul Cugir, însă nu putea sta deloc liniștită întrucât avea un singur punct în ultimele 3 jocuri (poziția a 7-a, cu 4 puncte), iar peste o săptămână va primi vizita liderului CS Hunedoara. În distribuția vizitatorilor, modificări comparativ cu precedentul joc: lipsesc Cioplântă și Cunțan din motive medicale, ultimul e rezervă, iar D. Lupșan și Pintilie sunt titulari  în premieră (Cioară este rezervă).

Echipe

Viitorul: Cebotari –  Șerbănescu, N. Moldovan, Duda, Apărascăi – Fărăgău, Al. Roșca, Râză, R. Baciu, M. Pop, D. Roman; rezerve: Stângă, Pojar, Selegean, Pintea, Dolghi, Calo, Al. Pop, T. Cociș, Cr. Istrate. Antrenor Marius Popescu.

CS Ocna Mureş: Ed. Mihai – Pintilie (68, Cunțan), Haiduc, D. Lupșan, Al. Kiraly – Socaci/ cpt, Casian (62, Guț) – Hetea (62, Cioară), Frențiu (75, Cl. Marcu), Căt. Creț – Ceaca (75, Coltor): rezerve An. Anghel, Ov. Truță, Neșan. Antrenor Paul Ciucă – principal, Romeo Arinar – secund

Arbitri R. Ladăr, Al. Turian (Zalău), Fl. Seiche (Sînmihaiu Almașului) Observatori C. Por (Satu Mare), J. Toma (Tg. Mureș)

Sursa foto: Academia de Fotbal Viitorul Cluj (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii | Lorand Palfi – două medalii de argint

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii, 10-11 ani | Lorand Palfi – două medalii de argint   De curând, în Bazinul Olimpic din Tg. Mureș, s-a desfășurat etapa regională a Campionatului Național de înot, copii, 10-11 ani, competiție la care au fost prezenți și 10 sportivi de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea