Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO/Teodor Atanasiu: ”Este în continuare nevoie să argumentăm tehnic și economic că Alba Iulia merită să fie reședință de regiune”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Senatorul PNL de Alba, Teodor Atanasiu, a explicat vineri, la Alba Iulia, că proiectul regionalizării, publicat în mass-media, este o inițiativă de la care demarează discuțiile la nivel guvernamental, public și parlamentar, rezultând în final un proiect de lege care va fi votat în Parlament.

Liderul liberal a precizat că fiind vorba despre un proiect care se bazează pe intensificarea absorbției fondurilor europene, este firesc să se propună ca Alba Iulia să fie centru de regiune, având în vedere că aici se află sediul Agenției de Dezvoltare Regională 7 Centru (ADR). Atanasiu spune, însă, că pe parcurs, lucrurile se pot schimba, astfel că este de datoria politicienilor din Alba să aducă argumente solide prin care să demonstreze că Alba Iulia poate să fie reședința administrativă a Regiunii 7 Centru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea