Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO| Vocea României: „Dacă aș fi știut cum arăți”… Ce i-a spus Tudor Chirilă albaiuliencei Andreea Ardeleanu?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Visul Andreei Ardeleanu, de 17 ani, din Alba Iulia, era să câștige „Vocea României” pentru ca mama ei să nu mai fie nevoită să plece în străinătate.

După ce a cântat, vineri seara, la ultima ediție de audiții pe nevăzute, toți jurații au fost de acord ca Andreea este foarte frumoasă, însă și că i-a lipsit ceva. „Dacă aș fi știut cum arăți aș fi apăsat„, i-a spus Tudor Chirilă care a fost totuși de părere că piesa pe care a ales-o – „Pleacă”, un featuring Vunk și Antonia – este o piesă pentru băieți.

Chiar dacă, la această ediție, niciunul dintre jurați nu s-a întors pentru ea Andreea a spus că nu-și pierde speranța și se va prezenta și anul viitor la concurs.

Sursa & Video: protv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Godzilla x Kong: The New Empire 3D / Godzilla x Kong: Un nou imperiu Avanpremiera Regia: Adam Wingard Cu: Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry Gen Film: Actiune, Aventuri, SF, Thriller […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea