Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO: Vitinha, fostul component al Unirii s-a căsătorit la Alba Iulia. Vezi cine e aleasa inimii fotbalistului portughez

Alexandra Mates

Publicat

în

Zi mare şi plină de emoţie pentru fotbalistul Vitinha. Fostul component al echipei Unirea Alba Iulia s-a căsătorit sâmbătă, 25 mai, după 3 ani de la primul sărut, cu aleasa inimii lui, albaiulianca Ioana Bulgarea.

 Ceremonia religioasă a avut loc la Catedrala Catolică din Alba Iulia, iar petrecerea s-a desfăşurat la Sala de Bal de la Alba Mall. O nuntă clasică şi elegantă în acelaşi timp, cu invitaţi pe măsură. Le-au fost alături familiile, rudele şi prietenii mai apropiaţi. Printre aceştia s-a aflat şi Moţi, cunoscutul fotbalist al echipei  Dinamo Bucureşti, actualmente coleg cu Vitinha la Ludogoreţ Razgrad din prima ligă a Bulgariei.

 Ce să vă spun… a fost o nuntă… ca-n poveşti. Mirii în culmea fericii, părinţii fericiţi şi ei, pentru că fiecare din copiii lor şi-au găsit jumătatea inimii mult visată, prietenii distractivi, alături de ei… şi la bine şi la greu, naşii tineri, frumoşi şi grijulii ca totul să iasă bine ş.a.m.d

Petrecerea însurăţeilor a fost presărată cu momente speciale precum recital al unei orchestre de nai, dansuri de societate cu Ionuţ Ionescu (ocupantul locului doi la concursul „Dansez pentru tine” 2011) şi momente muzicale cu Alin Ignat, cunoscutul intepret albaiulian de muzică uşoară. Atmosfera a fost întreţinută de cunoscutul Mc Kotto, cel care a încins atmosfera, şi de  Dj Raul, fostul component al trupei Morandi.

 Vitinha: „ Îmi doresc iubire eternă, fidelitate şi să avem copii cel puţin la fel de frumoşi ca mine!”

Pentru a-şi recupera mireasa,  Vitinha a avut de cântat o melodie în limba română şi de făcut o declaraţie de dragoste. Moment amuzant putem spune, având în vedere că acesta este de origine portugheză şi nu vorbeşte foarte bine limba română, dar aplaudat la scenă deschisă de către invitaţi. Plin de emoţie, Vitinha a declarat în câteva rânduri că îşi doreşte iubire eternă alături de Ioana, fidelitate şi să aibă copii cel puţin la fel de frumoşi ca el.

Vitinha îi făcea curte Ioanei acum trei ani

 Cei doi tineri s-au cunoscut în urmă cu 3 ani, prin amici, pe vremea când Vitinha juca la CFR Cluj iar Ioana era studentă.  La un an de relaţie, Vitinha şi-a ascultat inima şi a cerut-o pe Ioana de soţie.

 Ioana are acum 25 de ani, Vitinha 27  şi sunt frumoşi „de mama focului”.

 Întrebaţi care au fost cele mai frumoase clipe trăite împreună, aceştia nu ne-au dezvăluit prea multe. Ioana ne-a spus doar atât:  „cele mai frumoase clipe  petrecute împreună care îmi vin în minte acum le-am trăit într-un concediu petrecut la Paris iar cel mai emoţionant moment a fost  atunci când Vitinha m-a prezentat părinţilor lui”. Vitinha spune că nu poate uita prima lor ieşire, la Braşov, la 3 luni după ce s-au cunoscut.

 Bănuiesc că sunteţi curioşi acum unde îşi  vor petrece cei doi tinerei luna de miere. Am aflat şi asta! În Brazilia, însă doar în luna decembrie, deoarece în această perioadă Vitinha mai are de jucat cu echipa Lodgoreţ în campionat.

 Surpriză! Întâmplarea a făcut ca în ziua nunţii lor, Ludogoreţ să ia campionatul în Bulgaria!!

Nunta Vitinha si Ioana21În seara nunţii lor, colegii de echipă ai lui Vitinha au disputat unul dintre meciurile importante din campionatul Bulgariei, meciul care i-a făcut campioni, fapt pentru care, din păcate,  mulţi dintre aceştia nu au putut fi alături de ei în cea mai importantă zi din viaţa lor.

 O altă nuntă, în Portugalia!

Aşa după cum ne-au declarat, la anul urmează să facă o altă nuntă, în Portugalia, acolo unde vor avea alţi invitaţi, majoritatea din partea lui Vitinha dar şi câţiva din România, printre care şi naşii lor. O altă rochie de mireasă, de această dată cu voal, altă distracţie, altă bucurie, altă fericire.

 Casă de piatră vă dorim, fericire şi copii cât pentru …. o echipă de fotbal!

 Vítor Tiago de Freitas Fernandes, mai precis „Vitinha” este un fotbalist care s-a născut în 11 februarie 1986 în Portugalia, la Sao Torcato şi s-a remarcat în România.

Micuţul fundaş stânga a jucat în anii 2004-2006 în ţara natală, la echipa Maria Fonte şi apoi, în 2007 a fost cumpărat de CFR Cluj. După ce a trecut şi pe la Unirea Dej, CS Otopeni, pentru un sezon a fost împrumutat la nou-promovata din Cetatea Marii Uniri, Unirea Alba Iulia, pentru „alb-negri” jucând 14 partide în respectiva stagiune în care Alba a retrogradat!

 A mai evoluat apoi la CS Otopeni, Concordia Chiajna şi în 2012 a plecat în ţara vecină la Ludogoreţ Razgrad, cu care a cucerit eventul vara trecută, deşi echipa respectivă era nou promovată!!!! „Este cel mai fericit moment din viaţa mea! La cinci luni după ce mă băteam la retrogradare în România cu Concordia, am ajuns să câştig eventul în Bulgaria!”, a spus Vitinha, fundaş Ludogoreţ.

 Vă prezentăm mai jos imagini şi video din ziua nunţii lor:

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Godzilla x Kong: The New Empire 3D / Godzilla x Kong: Un nou imperiu Avanpremiera Regia: Adam Wingard Cu: Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry Gen Film: Actiune, Aventuri, SF, Thriller […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea