Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Un deputat de ALBA „aruncă bomba” în sistemul de învățământ: „Este important să fie numit director prostul nostru și nu al lor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

VIDEO| Un deputat de ALBA „aruncă bomba” în sistemul de învățământ: „Este important să fie numit director prostul nostru și nu al lor”

Fostul primar al comunei Șpring Daniel Rusu, actual deputat de ALBA din partea AUR, „aruncă bomba” în sistemul de învătământ la doar câteva zile de la proba scrisă a concursului pentru directori de școli din România unde s-au înscris 9.200 de candidați pentru cele peste 8.600 de locuri disponibile.

Fostul edil denunță, prin intermediul unui transmisiuni LIVE în mediul online, „mișelia și ticăloșia ce se întâmplă în România” și favoritismele unui Guvern „mediocru ce se încăpățânează să cadă, deși este suspendat” și îi acuză pe guvernanții interimari de „mișelii și făcături” intreprinse prin numiții din teritoriu cu privire la concursul pentru directorii de școli din România.

Potrivit celor declarate de deputatul de ALBA la nivelul județului au fost scoase la concurs 127 de posturi de directori de școli, pentru posturile vacante s-au înscris la concurs 159 de persoane ( 158 validate ) și doar 92 de candidați au fost admiși după prima probă scrisă, iar 59 dintre cei respinși au obținut o notă sub 7: „au fost note chiar și de 2 și 3” , completează Daniel Rusu. Totodată acesta specifică faptul că prima probă a fost reprezentată de o testare tip grilă cu un grad redus de dificultate, cu o singură variantă de răspuns, iar printre întrebări s-a aflat „dilema” diferenței între o lingură și un cuțit.

Deputatul atrage atenția și asupra modului în care interviul ulterior se desfășoară, dar mai ales asupra unei adrese venite din partea Federației Sindicatelor din Învățământ „Spiru Haret” prin care se solicită reexamniarea din motive puerile și presărate cu interes politic, departe de soarta normală a școlilor din România. Transmisiunea „bombă”, cifre și alte declarații :

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea