Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

VIDEO| „Te perdono”, noul videoclip al piesei cântate de aiudeanul Cătălin Milea: Peste o mie de fani l-au vizionat în primele ore de la lansare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aiudeanul Cătălin Milea a lansat o nouă piesă. Melodia ”Te perdono” este rezultatul a luni întregi de muncă și sacrificii.

Videoclipul a fost lansat pe data de 15 februarie și a strâns peste o mie de vizualizări în doar o zi: ”Videoclipul s-a lansat, m-aș bucura din tot sufletul să-l distribuiți și voi și să-mi fiți din nou alături cum ați fost de atâtea ori. Vă puteți abona și la canalul meu de YouTube pentru ca vor urma și alte videoclipuri!”, a transmis tânărul la lansarea piesei.

YouTube video

Aiudeanul nu este la prima piesă lansată și promite că nu se va opri aici, urmând să lanseze și alte melodii.

”Cu ajutorul lui Dumnezeu am mai lansat o piesă care se numește „Te perdono”. Piesa am vrut să o lansez mai de demult, dar nu a fost momentul potrivit și am lansat-o acum! Nu mi-a fost ușor, am muncit foarte mult pentru fiecare piesă pe care am lansat-o! Mulțumesc bunului Dumnezeu pentru că mi-a dat oameni buni în viata mea, care mă ajută de fiecare dată când am nevoie!

Vreau să le mulțumesc din suflet acestor persoane minunate, lui Andy Ghișoiu, Lucian Craiu, Răzvan Rus, Laura Orian, Vasile Macarie (Mercur), Călin Vasile, Lucian Manzarescu, Tencasa Arad, Dani și Ramo, șefei mele Manuela Man, bunicii mele, mamei mele și surorii mele, fetelor care au apărut în videoclipul meu Daria Renata, Sabina Dragoș, Raul Tătar, Baltaretu Teddy (Eugen) și tuturor persoanelor care m-au susținut în cariera mea muzicală!

Dumnezeu mi-a mai îndeplinit un vis, acela de a ajunge în studiourile DeMoga! Îmi pare rău doar că tatăl meu nu mai este și mă privește din cer, m-aș fi bucurat să-l am aproape, dar din cauza unui accident de tren l-am pierdut la vârsta de 8 ani. Mi-a lăsat un gol în suflet, îl așteptam să vină la mine la școală dar nu a mai reușit să ajungă.

Nu renunțați niciodată la visul vostru „Efortul își arată roadele după ce o persoană refuză să se oprească”, mai spune Cătălin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea