Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO ”Tânăr și nebun”: What’s UP a lansat o piesă tare! Colaborare inedită cu Marius Moga și Horia Moculescu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Piesa „Tânăr si nebun (Trăiește-ti viată!)” lansată de What’s UP s-a năsut printr-o colaborare inedită între Marius Moga și Horia Moculescu. Piesa a fost compusă de cei trei alături de Laurentiu Duta, Cornel Ilie, Ionut „Yogi” Vasilache și Gabi „Shift” Istrate.

”What’s Up este tânăr si nebun si așa o sa rămână toata viată, iar Horia Moculescu este tânăr la suflet si a intrat in filmul nostru crazy, lucru pentru care ii mulțumim enorm”, declara Marius Moga.

Marius Moga01Marius Moga este un este un cântăreț și compozitor român originar din Alba Iulia, dedicat genului pop și muzicii dance.

Videoclipul piesei, în regia lui Iulian Moga, s-a filmat in mai multe locatii din Bucuresti, iar ideea scenariului este spontaneitatea. Gașca de superiori, tineri si nebuni, a umblat prin București, Afi Palace Cotroceni, Cinema City, salonul Geta Voinea, Piata Unirii, la metrou si Amkart, iar ziua de filmare s-a terminat cu un party in stilul DeMoga Music.

What’s UP a ales sa filmeze anumite pasaje din clip cu smartphone-ul Kruger&Matz LIVE 2 LTE, pentru a da o nota personala imaginilor si a le arata fanilor viată traită la maxim, din perspectiva sa.

Videoclipul a fost lansat in avanpremiera în cadrul evenimentului de lansare in Romania a companiei poloneze de IT&C Kruger&Matz, ce a avut loc marți seara in București, unde What’s UP a interpretat live piesa „Tanar si nebun (Trăieste-ti viata)”, dar și hiturile „Taxi” si „K la meteo”.

Sursa vocearomaniei.protv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea