VIDEO ȘTIREA TA: Se împrăștie material antiderapant pe drum, între Crăciunelu de Jos și Blaj, la +10 grade

În timp ce unii se plâng că drumurile nu au fost curățate de zăpadă și le dau bătaie de cap, alții râd văzând utilajele cu material antiderapant pe un drum curat, fără urmă de nămeți.

Un șofer aflat în trafic a surprins în imagini, vineri, o autoutilitară care împrăștia material antiderapant pe drumul dintre Crăciunelu de Jos și Blaj, la +10 grade Celsius.

Așa după cum se poate observa în imagini, pe drumul ”cu pricina” se poate circula fără niciun fel de problemă.

Citiți și  FOTO ȘTIREA TA: Trei sate izolate în comuna Scărișoara, din cauza drumurilor înzăpezite. ”Dacă e nevoie de ambulanță sau altă urgență nu se poate ajunge nici cu lanțuri pe autoturisme”

_______________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Nelu 2 februarie 2018 at 19:10

Ceva de domeniul fantasticului

vasile 3 februarie 2018 at 6:48

se lucreaza cu diferite firme care nu au nici un interes ca lucrurile sa mearga bine contractele sant facute intre doua beri asa ca asteas rezultatele.

Unu din Alba 3 februarie 2018 at 7:52

Uitati cum se risipeste banul public. Si cand e nevoie de asa ceva se plang ca nu au sare probabil 🙂

Coco 3 februarie 2018 at 15:38

Justificare antiderapantului. Poate soferul cu autoutilarea in fata lui era zapadaaa multa si dupa ce dadea cu sare se topea instantaneu. 🙂 🙂 🙂 🙂 :). Daca ninge sigur nu ii prinde nepregatiti …..

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...