Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Parcare „ca la carte” în fața Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia: O mașină POR s-a „plantat” pe spațiul verde din fața unității

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| Parcare „ca la carte” în fața Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia: O mașină POR s-a „plantat” pe spațiul verde din fața unității

În cursul zilei de astăzi, un cititor ziaruluiunirea.ro a trimis mai multe imagini cu o mașină parcată pe spațiul verde din fața Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

Potrivit imaginilor, mașina POR cu numere de București ocupa un spațiu verde din fața unității medicale, pe Bulevardul Revoluției 1989, ceea ce a stârnit nemulțumirea și indignarea cetățenilor.

Șoferul a preferat să parcheze pe spațiul verde, ignorând astfel regulile de circulație și de respectare a mediului înconjurător.

YouTube video

Această situație demonstrează importanța respectării regulilor de circulație și a mediului înconjurător, iar cetățenii sunt încurajați să sesizeze autoritățile în cazul în care observă încălcări ale acestor reguli.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat” Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului este distrus de cei care exploatează lemne, la nici un an de la trecerea lui în administrarea comunei Șugag de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea