Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Dezastru pe râul Sebeș: Un pescar avertizează că o specie de pești se află în pericol

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Dezastru pe râul Sebeș: Un pescar avertizează că o specie de pești se află în pericol

Un pescar din județul Alba a postat, pe o rețea de socializare din mediul online, mai multe imagini cu râul Sebeș, zona Petrești, în care se poate observa nivelul mic al apei, neprimitor pentru mai multe specii de pești.

„Ultima zonă de unde mai puteai prinde un pește de munte, adică păstrăvul, adios păstravi bolboane cu apă de 2 – 3 metri distruse dintr-o lovitură”, au fost cuvintele bărbatului, nefericit de starea în care a ajuns râul din județul nostru.

YouTube video

Râul Sebeș este un curs de apă, afluent al râului Mureș, care izvorăște din zona Munților Cindrel. Lungimea cursului de apă este de 95km și face parte din bazinul hidrografic al Dunării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură O coadă de sute de metri s-a produs vineri dimineața, 17 mai, pe strada Mărășești cu centura. Traficul se mișcă foarte lent. Imaginea a fost trimisă pe adresa redacției ziarulunirea.ro […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea