Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Starea de alertă va fi PRELUNGITĂ cu aceleași măsuri de acum: Anunțul premierului interimar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierul interimar, Nicolae Ciucă, a declarat joi, întrebat dacă autoritățile vor introduce noi restricții în preajma Crăciunului și a Anului Nou, că în următoarea ședință de Guvern va fi prelungită starea de alertă la nivel național, dar că un cabinet interimar nu poate face modificări substanțiale, astfel încât măsurile pe următoarea perioadă de stare de alertă vor fi cele de acum.

Întrebat dacă vor fi impuse noi restricții de sărbători, acesta a precizat că Guvernul interimar nu are această posibilitate.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„In aceasta dupa-amiaza va avea loc sedinta CNSU. Ceea ce va pot spune este ca Guvernul interimar pe care il conduc nu poate sa ia decizii care sa modifice foarte mult prevederile starii de alerta in care ne gasim, ca atare in urmatoarea sedinta de Guvern vom prelungi starea de alerta cu masurile si indicatorii prevazuti in cea precedenta”.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea