Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| SPARGERE duminică noaptea la magazinul ANACONDA din Alba Iulia: Au fost sustrași bani și pachete de țigări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Magazinul Anaconda din centrul municipiului Alba Iulia a fost obiectivul unei spargeri,duminică noaptea sper luni. Au fost sustrași 150 de lei și mai multe pachete de țigări.

Spargerea magazinului cunoscut de albaiulieni sub numele de Anaconda a avut loc duminica noaptea spre luni, la ora 00.30 min, după cum se poate vedea în filmările trimise pe adresa redacției  ziarulunirea.ro de către un cititor.

YouTube video

Imaginile înregistrate de camera montată în exteriorul magazinului îl surprind pe suspectul care se plimbă pe stradă cu un levier în mână, iar înainte de a trece cel mai probabil la fapte, își acoperă capul cu gluga hanoracului.

YouTube video

Este a treia spargere în decurs de 3 luni doar la magazinele Anaconda,susțin reprezentanții unității. Aceștia afirmă că hoțul a luat cu el 150 de lei și mai multe pachete de țigări.

YouTube video

IPJ Alba a demarat o anchetă pentru identificarea persoanei vinovate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea