Rămâi conectat

Actualitate

Video| Șofer teribilist depășește pe banda de URGENȚĂ, cu peste 150 km/h pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șofer teribilist depășește pe banda de URGENȚĂ, cu peste 150 km/h pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu

Surpriză pentru un șofer care circula pe autostrada A1, în zona Sibiu, aproape de ieșirea spre DN1 de la Șelimbăr. A fost depășit de un șofer teribilist pe banda de urgență! Așa cum se poate observa pe filmarea realizată cu o camera de bord, ținând cont cu ce viteză se îndepărtează de celelalte autoturisme, șoferul teribilist avea circa150 km/h.

Doar o minune a făcut să nu se întâmple un accident grav, pentru că nimeni nu se așteaptă să fie depășit cu viteză amețitoare prin dreapta, pe banda de urgență.

Banda de urgență ar trebui folosită doar de autovehiculele de intervenţie sau de conducătorii auto care au o urgenţă şi sunt nevoiţi să oprească.

YouTube video

Imaginile au fost postate pe grupul Info Trafic Sibiu, cu următorul mesaj: ”Ignorati data de pe camera. S-a intamplat astazi 28.07.2019 la ora 16.05. Pe banda de urgenta la iesirea catre DN1 Selimbar”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea