Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO| Social-democrații vor transmite live, pe Facebook, ședințele Consiliului Local Alba Iulia după ce liberalii le-au respins proiectul 

Ziarul Unirea

Publicat

în

Social-democrații vor transmite live, pe Facebook, ședințele Consiliului Local Alba Iulia după ce consilierii liberali le-au respins proiectul care prevedea transmiterea acestora, în direct, pe site-ul primăriei, invocând absența surselor finanțare.

CL Alba Iulia01Consilierul local Bogdan Medrea a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că proiectul care prevede transmiterea în direct a ședințelor și implementarea unui sistem de vot electronic ar costa 20 la sută dintr-un sens giratoriu, iar banii nu ar fi o problemă pentru municipalitate.

Acesta a spus că nu a cerut ca proiect să fie implementat de azi pe mâine, iar fondurile s-ar putea găsi la rectificarea bugetară.

”PNL-ul, PDL-ul, plus primarul Mircea Hava nu doresc să fie foarte transparenți cu ceea ce se întâmplă în Consiliul local. Era un proiect simplu, depus de noi, prin care ceream două lucruri, transmiterea live a ședințelor de Consiliul local, ca oricine să poată să le vadă și plus și înregistrarea electronică a voturilor consilierilor locali”, a spus Medrea.

În consecință, social-democrații vor transmite ședințele, live, pe conturile lor de Facebook.

Pesediștii au afirmat că vor un sistem de vot electronic, și nu prin ridicare de mână, pentru ca liberalii să nu mai poată da înapoi după ce au votat o dată, iar primul vot să rămână consemnat. Aceștia susțin că liberalii le-au respins proiectul pentru că au ceva de ascuns și nu vor ca albaiulienii, care i-au trimis acolo, să vadă cum votează.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea