VIDEO ȘOCANT: Un polițist de la brigada rutieră, lovit în plin de un autoturism. Șoferul vinovat era băut și nu a oprit la semnalul regulementar al agentului

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Incident șocant în Maramureș, unde un polițist de la brigada rutieră a fost lovit în plin, miercur, de un autoturism al cărui șofer nu a oprit la semnalul regulementar al agentului.

Întreg incidentul a fost filmat, iar polițistul lovit de mașină este acum în stare gravă, având ambele picioare rupte și traumatism cranio-cerebral.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Accidentul a fost semnalat Știrilor Pro TV chiar de către un coleg al polițistului rănit, care spune că șoferul vinovat a fost prins și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

De asemenea, la acest accident șocant au fost martori și polițiști din Ungaria, care se aflau alături de omologii lor români într-un schimb de experiență între cele două instituții.

”În urmă cu câteva minute, un agent de la Serviciul Rutier Maramureş a fost lovit în plin de un autoturism al cărui şofer nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţistului.

Sursa: stirileprotv.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei