Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO ȘOCANT: Un polițist de la brigada rutieră, lovit în plin de un autoturism. Șoferul vinovat era băut și nu a oprit la semnalul regulementar al agentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Incident șocant în Maramureș, unde un polițist de la brigada rutieră a fost lovit în plin, miercur, de un autoturism al cărui șofer nu a oprit la semnalul regulementar al agentului.

Întreg incidentul a fost filmat, iar polițistul lovit de mașină este acum în stare gravă, având ambele picioare rupte și traumatism cranio-cerebral.

Accidentul a fost semnalat Știrilor Pro TV chiar de către un coleg al polițistului rănit, care spune că șoferul vinovat a fost prins și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

YouTube video

De asemenea, la acest accident șocant au fost martori și polițiști din Ungaria, care se aflau alături de omologii lor români într-un schimb de experiență între cele două instituții.

”În urmă cu câteva minute, un agent de la Serviciul Rutier Maramureş a fost lovit în plin de un autoturism al cărui şofer nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţistului.

Sursa: stirileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea