Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Se CIRCULĂ prin TOT nodul rutier Sebeș, conexiunea dintre autostrada A10 Sebeș-Turda și A1

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Se CIRCULĂ prin TOT nodul rutier Sebeș, conexiunea dintre autostrada A10 Sebeș-Turda și A1

Nodul rutier Sebeș este deschis de astăzi complet traficului rutier. După ce în data de 15 iulie au fost deschise bretele 1 și 2, cele ce asigură traficul în relația Deva – Turda, respectiv Turda – Deva, într-un final au fost deschise și bretele dinspre Sibiu.

Astăzi în jurul orei 12:00 a început inspecția pe cele două bretele ( 1 și 2 ), iar în urma acesteia autoritățiile : Poliția Rutieră și CNAIR, au decis să deschidă traficul.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

YouTube video

Chiar dacă a durat ani de zile finalizarea nodului rutier Sebeș și deschiderea completă a acesta va asigura fluidizarea traficului la conexiunea dintre autostrăzile A10 și A1 precum și cu DN1 prin nodurile deja existente la Lancrăm.

Nodul rutier Sebeș filmat complet:

YouTube video

 

Breteaua 1

Asigură relaţia Turda – Oraştie, are 2 benzi pe sens şi supratraversează breteaua 3 şi CF 210 printr-un singur pasaj superior.

Breteaua 2

Asigură legătura Oraştie – Turda, are 2 benzi pe sens şi supratraversează breteaua 3 şi CF 210, precum şi Autostrada A1, sector Sibiu-Oraştie, printr-un singur pasaj superior.

Citește și: FOTO, VIDEO| S-a DESCHIS circulația pe bretelele 1 și 2 din nodul rutier Sebeș care asigură conexiunea dintre autostrada A10 Sebeș-Turda și A1

Breteaua 3

Asigură direcţia Turda – Sibiu, ea subtraversează bretele 1 şi 2 şi se află în aproprierea CF210. În aproprierea km 1+332,75 din breteaua numărul 3 se desprinde breteaua 5, care se racordază la intersecţia giratorie dispusă în partea de Sud faţă de A1, din cadrul nodului rutier existent Lancram, pentru asigurarea relaţiei directe de Trafic Turda-DN1. Breteaua 3 este proiectată pentru o viteză de 80 km/h.

Breteaua 4

Asigură relaţia Sibiu – Turda, are 2 benzi pe sens şi traversează împreună cu breteaua 3 Râul Sebeş, DN1 şi bretelele Nodului Rutier Lancrăm.

Citește și: VIDEO| Nodul Rutier Sebeș, conexiunea dintre autostrada A10 Sebeș Turda și A1 se deschide complet la finalul lunii iulie: Se fac probe de încărcare la pasajele rutiere

Breteaua 5

Asigură relaţia Turda – Sebeş, se desprinde din breteaua 3, are 1 bandă pe sens şi asigură legătură cu DN 1 prin intermediul giraţiei existente în partea de Sud faţă de A1, astfel fiind asigurată relaţia pentru traficul de pe Autostrada Sebeş – Turda. Este proiectată la o viteză de proiectare de 40 km/h.

Breteaua 6

Asigură relaţia Sebeş-Turda prin conexiunea cu breteaua 4. În acest fel este asigurat accesul pentru participanţii la trafic de pe DN 1 ce doresc să acceseze Autostrada Sebeş – Turda, pe direcţia Turda. Această bretea este proiectată pentru o viteză de proiectare de 40 km/h şi are 1 bandă pe sens.

Citește și: VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, pregătiri pentru deschiderea traficului la nodul Sebeș pe bretelele 1 și 2: Se realizează marcajele rutiere

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea