Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Scandal VIOLENT în Capitală: Polițiștii au spart geamul unui șofer și l-au imobilizat, după ce a devenit agresiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
VIDEO| Scandal VIOLENT în Capitală: Polițiștii au spart geamul unui șofer și l-au imobilizat, după ce a devenit agresiv

Un scandal violent a avut loc miercuri, în Capitală, unde un șofer care a devenit violent față de polițiști s-a ales cu geamul spart și a fost imobilizat.

Scandal violent în Capitală între un polițist și șofer! După ce șoferul unui autoturism a accidentat o altă mașină, acesta a plecat de la fața locului. Pentru că a refuzat legitimarea, polițistul i-a spart geamul mașinii și l-a imobilizat. Acesta a fost dus de echipajul de poliție la secție.

Cum a început conflictul dintre șofer și polițist?

Conflictul debutează în momentul în care un șofer din București a accidentat o mașină, plecând de la fața locului. Ulterior, un echipaj de poliție a reușit să îl oprească. Agentul de poliție se prezintă și ii cere șoferului să se legitimeze. Acesta refuză. Polițistul îi cere, din nou, să se legitimeze, doar că șoferul refuză și de această dată. Acesta devine irascibil argumentându-și alegerea într-un mod amenințător.

Iată dialogul dintre polițist și șofer:

Șofer: „N-aveți nicio treabă cu mine, că n-ați fost la locul faptei”.
Polițist: „Nu contează, ați fugit de la locul faptei”.
Șofer: „N-am fugit de la niciun loc al faptei. Mergi la mașină și vezi, are ceva?”.
Polițist: „Domnule, nu mai țipați la mine. Are mașina ei”.
Șofer: „Vrei să cobor? Dacă cobor, te nenorocesc”.

Polițistul a făcut un gest neașteptat

După încheierea dialogului, șoferul are o încercare de plecare cu mașina. Polițistul, alertat, îi spune acestuia să rămână pe loc, dar în zadar.

„Rămâneți aici, că intrați în mașina mea! Rămâneți pe loc! Rămâneți pe loc, vă rog! Rămâneți pe loc, v-am zis! Rămâneți pe loc, v-am zis! Coborâți din mașină!”.

Văzând că nu are altă variantă de al îl opri pe șoferul mânios, polițistul recurge la următoarea faptă: îi sparge geamul mașinii, și îl imobilizează pe acesta. Șoferul este acum este reținut la secție și audiat pentru ultraj și amenințare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea