Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Sărbătoare la USR-PLUS după victoria lui Gabriel Pleșa: „PSD și PNL, aceeași mizerie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Veselie mare la sediul USR-PLUS, după victoria lui Gabriel Pleșa la alegerile locale. Acesta a detronat hegemonia PNL, urmând se preia frâiele primăriei municipiului pentru următorii 4 ani.

„Nu am cuvinte, în seara asta, mi le-am epuizat înainte, dar știți că sufeltul meu se împarte la fiecare dintre voi, pentru că ați făcut un lucru extraordinar. Dacă nu făceam maratonul acela de trei luni de zile, în care ați răbdat cu stoicism, pentru că mă tot gândeam când o să se sature de mine și o să spună „Bă, nu mai venim”, și ați crezut la fel ca și mine că putem câștiga. V-am zis că asta este, dacă noi vorbim cu cât mai mulți oameni și o să înteleagă ce vrem să face, e secretul victoriei.

YouTube video

Credeți-mă, vă mulțumesc din suflet, și gândiți-vă ce ar fi însemnat două tururi, într-o lege electorală corectă, și tocmai de aceea vom vedea, vor urma și parlamentarele, întotdeauna va trebui să luptăm pentru legi clare, demnitate, nu pentru grupuri de interese”, a declarat Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea