VIDEO Sala de sport a Stadionului ”Cetate” din Alba Iulia, aproape o ruină: ”Viitorul unei națiuni pleacă de aici”

sala de sport01Sala de sport a Stadionului ”Cetate” din Alba Iulia, unde se antrenează lotul național de powerlifting, este aproape o ruină, sportivii susținând că obiectivul ”are nevoie de o renovare de la A la Z” pentru că arată ”execrabil”.

Sala de sport de sub tribuna I a Stadionului ”Cetate” are nevoie de reabilitare, pentru ca sportivii să poată face în continuare performanță. Unul dintre ei a atras atenția, luni, că viitorul unei națiuni pleacă dintr-o sală de sport.

Elit ELIT

Mircea Trifu, care strânge semnături pentru a candida la Primăria Alba Iulia, a fost, luni, între sportivi, cu o zi înainte ca aceștia să plece la Campionatul European de Powerlifting de la Malaga, în Spania.

Sportivii au spus că beneficiază de echipamente profesioniste de powerlifting, fiind susținuți de Ministerul Tineretului Sportului, însă sala, după cum se vede și în filmarea de mai jos, lasă de dorit.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

pilu 12 aprilie 2016 at 18:22

Nu va place, mutati-va la sala Marius Vizer (fosta 1 Mai) ca-i goala de trei ani. De ca ati parasit-o ? Acum aveti pretentii. Bine ca aveti.

borza 12 aprilie 2016 at 22:42

Daca ei sunt culturisti, ce cauta la Campionatul European de powerlifting?

Andrei 14 aprilie 2016 at 0:54

In sala aceea se face POWERLIFTING nu culturism. Sala Marius Vizer (fosta 1 Mai) a fost solicitata dar nu ne-a fost data deoarece domnii de la primarie au fost impotriva. De ce?! Nici in zi de azi nu imi este clar.

Comentariile sunt oprite