Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

VIDEO| Retro Nostalgia 2023, la Teiuș: Party ca acum 30 de ani, cu zeci de participanți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă seara, începând cu ora 19.00, teiușenii s-au distrat la Retro Nostalgia 2023, o petrecere cu tematica anilor ’80-’90, la Casa de cultură a orașului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Totul a pornit de la o postare în social-media, “…nu stiu dacă mai sunteti careva care s-a mai gindit la O SEARA A NOASTRA GENERATIA ANILOR 80/90”. Oamenii au venit cu idei, iar etuziasmul și dorința de a retrăi vremurile de odinioară au dus la nașterea evenimentului care a fost un real succes.

Primarul orașului a scris pe rețeaua de socializare un mesaj pentru cei care au luat parte la marea distracție: ”Nu am crezut niciodată că generația noastră o sa aibă atâta putere să adune în timp atâta lume! Vocea teiușenilor mei, colegi de generație a demonstrat că distracția și buna dispoziție nu are vârstă!

Atât de multă lume adunată la un loc nu am vazut de multă vreme, iar acest lucru mă face să cred că suntem cineva în județ…

Nu vreau o recunoaștere a nimănui dar Disco Nostalgia este un eveniment 100/100 teiușan, la care toți cei care au participat sunt sigur că s-au simțit extraordinar.

Vreau să mulțumesc din suflet celor care au aprins această flacără, Adriana Mondoc, Adela Sigismund precum și tuturor prietenilor mei care au facut parte din comitetul de organizare .

Mulțumesc colegelor și colegilor din cadrul Primăriei Teiuș pentru seriozitatea de care au dat dovadă în desfășurarea evenimentului!

O SEARĂ FAINĂ DRAGI TEIUȘENI ORIUNDE VĂ AFLAȚI!”

”Disco Nostalgia creează dependență! O seară de 5 stele alături de oameni dragi și faini deopotrivă la Teiuș. Un DJ de excepție (Puițu). Organizatori excepționali. Organizare de revistă…

Acestea sunt câteva dintre atributele serii ce tocmai a trecut. O nouă ediție se lasă deja așteptată!

Preiau cu mândrie de la fratelele meu sintagma #teiusulprimul pentru că sunt tot mai sigur că se poate!”, a scris pe Facebook și Emil Hălălai.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea