VIDEO: PSD Alba și-a prezentat candidații la Primăriile Ciugud și Cut. Lansarea oficială a candidaților din tot județul va avea loc la Alba Iulia, în data de 5 mai

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Joi, la conferința de presă a PSD Alba, au fost prezenți alături de președintele organizației, Ioan Dîrzu, candidații susținuți de partid în lupta electorală pentru primăriile Ciugud și Cut – Gheorghe Damian și Ioan Dinea.

candidati psd ciugud si cutCu această ocazie, liderul PSD Alba a anunțat că prezentarea oficială a tuturor candidaților la alegerile locale din acest an va avea loc în data de 5 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Gheorghe Damian, primar în funcție al Ciugudului, candidează pentru al 5-lea mandat și are șanse maxime de reușită, făcând parte dintre edilii care au demonstrat deja că știu să-și administreze cu succes comuna. El a făcut o trecere în revistă a investițiilor realizate și a celor aflate în curs de derulare, dar și a proiectelor pe care le are pentru următorii ani:

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Candidatul social-democraților din Alba la Primăria Cut, Ioan Dinea, dorește să continue activitatea fostului primar și le propune localnicilor un ”contract pe cel puțin două mandate”, pentru că în opinia sa este nevoie de mai mult timp pentru ”reducerea decalajului dintre urban și rural în zonă”:

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

SPP-istul 29 aprilie 2016 at 0:52

Adevarat primar domnul Damian, se vede si prin felul prin care isi transmite mesajul ! In schimb primarul pentru Cut ii pe nicaieri, habarnist in stil mare … ce zice el acolo is doar abureli electorale !

Albanezu 29 aprilie 2016 at 9:27

Apa de ploaie!!!!! Un caracter murdar , promovat in saptanana mare!!! Oare cu ce au gresit oamenii astia de la Cut ??

Comentariile sunt oprite