Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Profesorii Onac continuă să dezvolte un Altfel de Spital în Alba,  Centrul Pediatric Național Maria Beatrice: La ce dimensiuni a ajuns proiectul dedicat copiilor din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Profesorii Onac continuă să dezvolte un „Altfel de Spital în Alba”,  Centrul Pediatric Național Maria Beatrice: La ce dimensiuni a ajuns proiectul dedicat copiilor din România

Maria Beatrice, în primii 2 ani de viață, a fost internată de 14 ori în România, Ucraina și Germania, unde a efectuat și un implant de celule stem. Nu am reușit, Maria Beatrice are 14 ani, nu merge și nu vorbește dar cu toată dragostea, experiența și credința noastră construim un sistem medical uman și profesionalizat ca o alternativă la ceea ce am trăit noi și trăiesc mii de familii asemenea nouă, în România.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sunt copii accidentați la locul de joacă, în curtea școlii sau în parc, sunt accidente casnice, accidente de mașină, sunt erori umane, sunt tot mai mulți copii născuți prematur, sunt mii de copii nevinovați, fiecare cu povestea lui.

Am strâns o comunitate de părinți, medici și terapeuți, constructori și companii partenere, care împreună construim Centrul Pediatric Național Maria Beatrice pentru terapia prematurului, afecțiuni post-traumatice, post-operatorii și paralizie cerebrală copii.

YouTube video

Filmul prezintă nivelul Parter al Corpului de Terapie: Cabinete medicale și săli de tratamente pentru neurologie pediatrică, recuperare medicină fizică și balneologie, ortopedie și traumatologie copii, recuperare pre și post-operatorie copii, săli de kinetoterapie și fizioterapie, masaj si tratamente calde, hidro-kinetoterapia: 3 bazine la interior (34 Grade C), unul cu apă dulce, unul cu apă sărată și un canal cu lungimea de 12 m pentru educarea/reeducarea mersului, cu nivel al apei variabil în funcție de înălțimea pacientului (prin dislocare de apă cu bazin de compensare), două module cu dușuri și vestiare.

Proiectul Centrului  Pediatric Național Maria Beatrice este realizat exclusiv din fonduri obține din donații, contribuții și sponsorizări, unde și tu poți să îți aduci contribuția!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea