Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Pricu: „Care sunteți din Alba Iulia și nu mai vreți să stați GHIOCEI: Haideți la PROTEST”!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deși protestele împotriva măsurilor anti-COVID adoptate de Guvern au fost programate să aibă loc în toată țara la ora 17:00, unii oameni s-au gândit să își spună nemulțumirile și „peste program”.

Astfel, Raul Nicoale Rus, zis „Pricu“, a îndemnat toți oamenii care au fost prezenți într-un live video de al său pe o platformă de socializare online, să mai participe la o altă astfel de activitate în această seară, când părăsirea domiciliului este, în mod normal, interzisă.

„Care sunteți din Alba Iulia și nu mai vreți să stați ghiocei, haideti la PROTEST”, a fost unul dintre îndemnurile sale, pentru cei prezenți în timpul video-ului său.

George Simion, liderul partidului AUR, şi-a chemat la rândul său susţinătorii să participe, luni, la proteste faţă de restricţiile impuse de autorităţi pentru a stopa creşterea numărului de cazuri de COVID-19.

YouTube video

Într-o postare pe reţelele de socializare, George Simion cataloghează restricţiile de pandemie drept „aberante”.

„Nu ştiu dacă vouă v-a ajuns cuţitul la os, dar nouă da. Nu ne-aţi votat pentru a sta în băncile din Parlament impasibili la restricţiile pe care ni le impun politrucii în frunte cu Klaus Iohannis. Ce se întâmplă în zilele astea în România este inadmisibil şi de asta trebuie, e de datoria noastră, să ieşim în stradă.

CITEȘTE ȘI: PROTEST AUR în fața Prefecturii din Alba Iulia: Oamenii, nemulțumiți de măsurile anti-COVID

Mâine la ora 17.00 nu mai stăm în casă, nu mai e timpul să stăm în case. E timpul să ieşim în stradă pentru drepturile noastre, pentru libertatea noastre, pentru că aceste restricţii sunt de-a dreptul aberante”, a transmis liderul AUR într-un live pe reţelele de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea