Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO| Președintele Franței, ATACAT a doua oară, în mijlocul unei mulțimi. A fost lovit cu un ou aruncat de un cetățean

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele Franței, ATACAT a doua oară, în mijlocul unei mulțimi. A fost lovit cu un ou aruncat de un cetățean

Preşedintele francez Emmanuel Macron a fost luat din nou drept ţintă, luni, la Salonul Internaţional al Restauraţiei şi domeniului Hotelier (SIRHA), la Lyon, unde un ou fost aruncat în direcţia sa, care a sărit, fără să se spargă, de pe umărul şefului statului. Tânărul care a aruncat oul a fost reţinut, relatează Le Figaro.

Scena este scurtă.

Într-o foarte scurtă înregistrare video, pusă în circulaţie pe reţele de socializare, un ou sare de pe umărul preşedintelui francez, fără să se spargă. Un bărbat tânăr este arestat imediat.

”Dacă are să-mi spună ceva, să vină”, a cerut şeful statului francez să-i fie adus autorul faptelor.

YouTube video

Aceasta nu este prima oară când se aruncă cu ouă în Emmanuel Macron. În 2017, pe când era candidat la preşedinţie, într-o vizită la Salonul Agriculturii, s-a aruncat cu un ou în el, care i s-a spart pe cap.

În iunie, locatarul Palatului Élysée a fost pălmuit, într-o vizită la Tain, în Drôme. ”Nu există deplasare uşoară”, declara el atunci. Bărbatul care l-a pălmuit, Damien Tarel, a fost condamnat ulterior la patru luni de închisoare cu executare.

Emmanuel Macron nu este primul şef de stat francez vizat în acest fel. Predecesorul său, François Hollande, a fost acoperit cu făină la prezentarea unui raport despre locuinţe, pe când candida la preşedinţie.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger

Ioana Neag

Publicat

în

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger Primăvara se lasă așteptată, conform specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie. Se anunță ploi, vânt, vreme extrem de rece pentru această perioadă, ger și ninsori la altitudini mai mari de 1.500 de metri. Specialiștii de la Administrația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea