Rămâi conectat

Actualitate

Video/ PREMIERĂ: Parapet central metalic elastic cu cabluri instalat de CNAIR pe un drum din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația Pro Infrastructură a publicat imagini video cu parapetul central metalic elastic cu cabluri instalat, în premieră, de CNAIR pe un drum din România.

”În premieră puteți vedea tronsonul de 2 km de pe DN2/E85 pe care Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a instalat un parapet central metalic elastic cu cabluri, soluție implementată de autorități pentru prima dată în România. Până acum acest model a fost folosit doar lateral, cu rezultate bune, împiedicând părăsirea părții carosabile în cazul unei coliziuni. Deși este foarte puțin cunoscut la noi, acest parapet este folosit pe scară largă în Suedia.

YouTube video

Deocamdată CNAIR a decis montarea acestui tip de parapet central doar pe un scurt segment de 2 km în localitatea Afumați. Dacă rezultatele monitorizării vor fi convingătoare, soluția va fi implementată și pe alte porțiuni de drumuri naționale (doar cele cu două benzi pe sens), pentru a reduce substanțial numărul de accidente frontale”, a scris reprezentantul Pro Infrastructură pe rețeaua de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF i-a luat la ”ochi” pe românii care realizează venituri din chirii

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF i-a luat la ”ochi” pe românii care realizează venituri din chirii În căutare de bani pentru a acoperi găurile din buget, Guvernul trimite ANAF-ul după contribuabilii suspectați că nu-și declară sursele de venit. Agenția Națională de Administrare Fiscală i-a luat, din nou, la ochi pe românii care fac bani din chirii. „Autoritățile de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea