Ziarul Unirea

Video| Pregătiri pentru devierea circulației în zona Alba Iulia Nord, de pe DN1, pe o porțiune din autostrada A10 Sebeș-Turda

Pregătiri pentru devierea circulației în zona Alba Iulia Nord, de pe DN1, pe o porțiune din autostrada A10 Sebeș-Turda

La Alba Iulia Nord, circulația de pe DN 1 va fi deviată pe o bretea a viitorul nod rutier și pe o porțiune din autostrada A10 pentru a permite constructorului să lucreze în zonă.

ELIT

Conectarea bretelei de la autostrada A10 cu sensul giratoriu existent la Alba Iulia Nord este deja realizată, iar  traficul de pe DN1 va fi deviat pe bretea și pe o parte din autostradă, pentru a se putea lucra la rampa supratraversării pe care drumul național o va avea la A10. Acesta este foarte aproape de DN1, ceea ce nu i-ar permite constructorului să efectueze lucrări în zonă fără devierea circulației rutiere.

Ieri, porțiunea pe care va fi deviată circulația de pe DN 1 era conectată la sensul giratoriu de la Alba Iulia Nord și se lucra la marcaje.

1 comentariu

Robert RUFF 16 iulie 2020 at 12:24

Pentru entuziastii si naivii de la API; :::::::::::proiectul SEBES-TURDA este cel mai prost si rusinos proiect facut de „INGINERII”romani si poate si straini. TOTUL a fost lungit, complicat, incurcat, mai ales nodurile, pentruca contractele sa fie mai mari si ei, proiectantii sa-i ia partea lor. RUSINE INGINERILOR…….de la ei, de la proiect; porneste totul…..peste tot. IN POZE; vedem acum NUMAI LOCURI DE MUNCA FARA MUNCITORI; FARA UTILAJE in schimb fotografii de la API SE INTREC sa ne arate cu poze, REPETATE NUMAI CU PAMANT;;;PAMANT:::PAMANT RASCOLIT::: Nu mai va complaceti,,,au trecut 3o de ani, trebuie sa va uitati si cum proiecteaza si lucreaza altii nu sa va bucurati de orice nimic realizat de CNAIR: OAMENII DE LA API;, mai ales cei care locuiesc in zona…sa fie mai critici si mai putin naivi, nu e motiv da prea multa mandrie ca, infine…vor lucra cateva macarale…..mai uitati-ve odata la nodul SEBES:::::::::::::RUSINEA proiectantilor romani……….Va scrie din USA;ROBERT RUFF drumar pensionar….

Comentariile sunt oprite