VIDEO| Pregătiri pentru devierea circulației de pe DN1, în zona Alba Iulia Nord, pe o porțiune din corpul autostrăzii A 10 Sebeș-Turda

Paul Voicu - Primar 2020

Pregătiri pentru devierea circulației de pe DN1, în zona Alba Iulia Nord, pe o porțiune din corpul autostrăzii A 10 Sebeș-Turda

Antreprenorul lotului 1 al autostrăzii A 10 Sebeș-Turda pregătește devierea circulației de pe DN 1, pe o parte din corpul autostrăzii A 10 Sebeș-Turda. Mai precis este vorba de breteaua care va face legătura cu nodul rutier existent la Alba Iulia Nord și o parte din corpul propriu zis al autostrăzii A 10 Sebeș-Turda. Practic devierea circulației se va realizare de la sensul giratoriu până la tablierul metalic ridicat de Pizzarotti la supratraversarea pe care DN1 o va avea la autostradă în zona Pârâul Iovului.

Astăzi era făcută legătura cu sensul giratoriu existent la Alba Iulia Nord și se lucra în continuare la turnarea asfaltului pe porțiunea pe care se va face devierea.

ELIT

Devierea circulației de pe DN 1 este necesară pentru ca antreprenorul să poată ridica terasamentul de la rampa de lângă culeea sudică a viitoarei supratraversări de la DN 1.

Mihail David - 2020

Pe noul segment pe care va fi deviat traficul se va circula în mod normal, pe o bandă pe sens, fără să fie necesară semaforizarea.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Cristi 3 iulie 2020 at 16:50

Bravo,
Dar sa aflati care este stadiul privind relocarea liniilor de inalta tensiune pentru a putea termina acest tronson de autostrada inceput in 2014 parca.
Daca se reusete acest lucru e posibil sa fie gata anul acesta in decembrie tronsonul intre Alba si Sebes,…iar cel intre Alba si Aiud se pare ca mai are de asteptat ca nu se lucreaza mai nimic pe acolo

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...