Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| PERCHEZIȚII în ALBA și alte 2 județe, la persoane bănuite de trafic de droguri: Un bărbat, de 33 de ani, din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PERCHEZIȚII în ALBA și alte 2 județe, la persoane bănuite de trafic de droguri: Un bărbat, de 33 de ani, din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști

La data de 4 mai 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 3 de percheziții domiciliare, în județele Alba, Hunedoara și Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2022 – 2023, 3 persoane ar fi vândut droguri de risc și noi substanțe psihoactive mai multor consumatori, printre care și persoane minore, în județul Alba, cu precădere în municipiul Alba Iulia.

YouTube video

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 50 de grame de substanță cristalină de culoare albă, două grame de masă vegetală, cântare electronice, telefoane mobile, o tabletă, alte articole care ar fi fost folosite la porționare, ambalare și consum, precum și sume de bani.

Polițiștii au audiat 18 persoane, în calitate de martori.

Față de un bărbat, de 33 de ani, din Alba Iulia, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar, ulterior, acesta a fost prezentat Tribunalului Alba, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La percheziții au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea