Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Pe autostrada Sebeș-Turda, lucrări în ritm de melc de la nodul rutier Sebeș până la Valea Orzii

Publicat

în

Pe autostrada Sebeș-Turda, lucrări în ritm de melc de la nodul rutier Sebeș până la Valea Orzii.

Cele mai recente imagini de la Autostrada Sebeș-Turda, Lotul 1, arată că la nodul rutier Sebeș mobilizarea antreprenorului Pizzarotti nu e deloc foarte bună,la mijlocul lunii august.

Citește și:  FOTO: Un nou sens giratoriu pentru autostrada Sebeș – Turda, chiar după Pârâul Iovului

Electrica Furnizare Discount

Astăzi, 14 august, activitatea era redusă pe acest tronson, cu excepția unor utilaje care lucrau dincolo de râul Sebeș, în apropiere de A1, iar ca o noutate, se înregistra activitate tot în apropiere de A1, în zona Kronospan, la viitorul nod rutier de la Sebeș, numit și „autostrada în autostradă”, din cauza că toate bretelele însumează 14,5 km.

La sensul giratoriu provizoriu dinainte de Lancrăm, unde DN-ul va supratraversa autostrada și la viitorul pod peste râul Sebeș, practic nu s-a înregistrat nici un progres în luna august.

Se pare că cea mai bună mobilizare a antreprenorului este în zona Alba Iulia Nord, de la dealul de la pârâul Iovului și până la valea Orzii.

Pe Lotul 1 al autostrăzii, de 17 kilometri, tronson de la intrarea de la Sebeș până la Pârâul Iovului, la ieşire din Alba Iulia, lucrează Asocierea Impresa Pizzarotti & C SpA – Pomponio Construcţii SRL.

Citește și: VIDEO: Pe lotul 1 al autostrăzii Sebeș – Turda, sâmbătă, la Oarda, pe locul casei demolate se lucra serios la foraje

Proiectul prevede două noduri rutiere Alba Iulia Sud la km 8 şi Alba Iulia Nord la km 16. La acesta din urmă se va lucra pe o suprafaţă de aproximativ trei kilometri („Secțiunea B – km 14+000 – km 17+000″), după emiterea autorizaţiei de construcţie de la începutul lunii octombrie.

Valoarea contractului pentru întregul lot este de 541.739.137, 21 lei (fără TVA), semnat în 14 noiembrie 2014. Lucrările au început în 2 decembrie 2014 şi aveau termen inţial de finalizare 2 octombrie 2016. Au fost oprite în octombrie 2015, iar în 28 iunie a fost dată autorizaţia de construire. Doar pe secţiunea A, însă. Apoi, s-a dat autorizarea pentru nodul Alba Iulia Nord, la limita cu lotul 2, spre Aiud.

Publicitate

Ştirea zilei

FOTO ȘTIREA TA| ACCIDENT rutier la Alba Iulia: Coliziune între două autovehicule, în urma unei neacordări de prioritate

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| ACCIDENT rutier la Alba Iulia: Coliziune între două autovehicule, în urma unei neacordări de prioritate

Un accident rutier a avut loc luni, 27 septembrie, în jurul orei 15.00, în centrul Municipiului Alba Iulia.

Din primele informații este vorba despre coliziunea a două autoturisme, în centrul giratoriu din zona Mercur City Center.

Electrica Furnizare Discount

Potrivit martorilor, incidentul a avut loc în urma unei neacordări de prioritate.

Revenim cu amănunte.

Citește mai mult

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la ISU Alba: Post de Consilier Juridic, prin încadrare directă, scos la concurs. Calendarul și condițiile de ocupare

Publicat

în

ANGAJĂRI la ISU Alba: Post de Consilier Juridic, prin încadrare directă, scos la concurs. Calendarul și condițiile de ocupare

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „UNIREA” al judeţului Alba organizează concurs prin încadrare directă, cu recrutare din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea postului vacant de Ofiţer Specialist I – Consilier juridic, specialitatea „Drept”. 

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs este de a citi cu foarte mare atenție anunțul și de a transmite toate documentele necesare(menționate în anunț), în format electronic, la adresa de e-mail [email protected], până cel tarziu 08.10.2021, ora 15.00.

Electrica Furnizare Discount
IMPORTANT

Precizăm faptul că în perioada imediat următoare vor fii scoase la concurs și alte posturi prin încadrare directă la nivelul ISU Alba, de aceea avem rugămintea de a urmări zilnic pagina noastră de Facebook cât și site-ul nostru www.isualba.ro.

Mai multe detalii legate de desfășurarea și organizarea concursului le găsiți accesând urmatoarele linkuri:

IGSU: https://bit.ly/3usMLvP.

Anunț: https://www.igsu.ro/Resources/DU/Anunturi/1632735293470.pdf

Citește mai mult

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO| Operațiune INEDITĂ a pompierilor din Aiud: O pisică, blocată într-un brad, SALVATĂ cu autoscara. A fost adoptată de salvatori

Publicat

în

Operațiune INEDITĂ a pompierilor din Aiud: O pisică, blocată într-un brad, SALVATĂ cu autoscara. A fost adoptată de salvatori

Pompierii din municipiul Aiud au avut parte de o misiune inedită, aceștia salvând o pisică blocată într-un brad.

UPDATE: Pisica salvată a fost dusă la Detașamentul de pompieri Aiud și ,,adoptată” de către salvatorii săi.

Electrica Furnizare Discount

Detașamentul de pompieri Aiud a fost solicitat, în cursul zilei de luni, 27 septembrie, să intervină pentru salvarea unei pisici, în municipiul Aiud. La ajungerea forțelor de intervenție, pisica era blocată într-un brad.

Aceasta a fost salvată în siguranță din copacul respectiv de către pompierii militari, ajunși la fața locului cu o autospecială și o autoscară.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare