Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, grecii de la Aktor lucrează în toate punctele care mai trebuie finalizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, grecii de la Aktor lucrează în toate punctele care mai trebuie finalizate

Odată cu primăvară grecii de la Aktor au ieșit din amorțeală și lucrează în toate zonele care au mai rămas nefinalizate după deschiderea traficului pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2: la alunecarea de la Oiejdea, la spațiile de servicii și la Centrul de Întreținere și Monitorizare.

Cele mai importante lucrări sunt în zona alunecării de teren de la dealul din Oiejdea. Aici constructorul grec trebuie să finalizeze lucrările pentru a putea pune în circulație această zonă, la profil de autostradă, în prezent circulându-se în regim de drum național.

YouTube video

Astăzi constructorul continua lucrările de forare a piloților suplimentari în zona alunecării de teren de la Oiejdea. De asemenea se efectuau lucrări de armare și decofrare a unor grinzi de coronament, toate aceste lucrări fiind necesare pentru consolidarea dealului.

În zona viitoarelor spații de servicii de la Oiejdea se efectuau lucrări de umplere la clădirea toaletelor și se așternea balast stabilizat.

YouTube video

În nodul rutier Teiuș, se continuă lucrările de construcție a clădirilor viitorului centru de întreținere și monitorizare. Se cofra placa de acoperiș la o clădire și se arma și cofra fundația la o altă clădire.

YouTube video

Antreprenorul grec și-a asumat finalizarea tuturor lucrărilor până la data de 30 iunie 2022, dar cel mai important lucru este că, deși se circulă cu restricții, în regim de drum național în zona alunecării de teren de la Oiejdea, între Alba Iulia și Aiud se circulă în condiții impecabile, blocajele și ambuteiajele din trafic râmânând un vis urât.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea