VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, tur de forță al moldovenilor de la BAXCOM: A început hidoizolarea pasajului peste calea ferată de la nodul rutier Alba Iulia Nord

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, tur de forță al moldovenilor de la BAXCOM: A început hidoizolarea pasajului peste calea ferată de la nodul rutier Alba Iulia Nord

Pe lotul 1 al autostăzii A10 Sebeș-Turda se lucrează în toate punctele importante unde mai sunt de efectuat lucrări. Astăzi, firma General Membrane a început hidroizolarea pasajului rutier peste calea ferată de Alba Iulia Nord, pe calea 2, sensul de mers Turda-Sebeș.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Tot pe calea 2 se lucrează la grinda parapet care probabil va fi finalizată în această săptămână. Între timp, pe calea 1 s-au finalizat antretoazele la grinzile prefabricate și se vor demara lucrările la armătură, lucrări efectuate de firma BAXCOM.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Citește și: Video| Autostrada A10- Sebeș-Turda, lotul 1 filmat complet: Eforturi pentru deschiderea circulației rutiere până la 1 Decembrie 2020. 4 firme asfaltează ,,în draci”

Moldovenii de la BAXCOM au făcut un adevărat tur de forță pe lotul 1, zidul de sprijin de la DN 1, la viitorul pasaj peste autostradă de la Alba Iulia Nord, care are o înălțime de până la 9 m, pe o lungime de 170 m, a fost finalizat într-un timp record de 2 săptămâni!

Cele două noduri rutiere, de la Sebeș și Alba Iulia Nord sunt cheia unei eventuale deschideri a circulației rutiere, în una dintre variantele luate în calcul, circulația s-ar putea deschide de la Sebeș pe bretelele mici, 5 și 6,  cu nodul rutier Alba Iulia Sud complet și cu posibiltatea de descărcare/încărcare a traficului și la Alba Iulia Nord, în regim de drum național, pe o singură bretea.