Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, tur de forță al moldovenilor de la BAXCOM: A început hidoizolarea pasajului peste calea ferată de la nodul rutier Alba Iulia Nord

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, tur de forță al moldovenilor de la BAXCOM: A început hidoizolarea pasajului peste calea ferată de la nodul rutier Alba Iulia Nord

Pe lotul 1 al autostăzii A10 Sebeș-Turda se lucrează în toate punctele importante unde mai sunt de efectuat lucrări. Astăzi, firma General Membrane a început hidroizolarea pasajului rutier peste calea ferată de Alba Iulia Nord, pe calea 2, sensul de mers Turda-Sebeș.

Tot pe calea 2 se lucrează la grinda parapet care probabil va fi finalizată în această săptămână. Între timp, pe calea 1 s-au finalizat antretoazele la grinzile prefabricate și se vor demara lucrările la armătură, lucrări efectuate de firma BAXCOM.

Citește și: Video| Autostrada A10- Sebeș-Turda, lotul 1 filmat complet: Eforturi pentru deschiderea circulației rutiere până la 1 Decembrie 2020. 4 firme asfaltează ,,în draci”

Moldovenii de la BAXCOM au făcut un adevărat tur de forță pe lotul 1, zidul de sprijin de la DN 1, la viitorul pasaj peste autostradă de la Alba Iulia Nord, care are o înălțime de până la 9 m, pe o lungime de 170 m, a fost finalizat într-un timp record de 2 săptămâni!

YouTube video

Cele două noduri rutiere, de la Sebeș și Alba Iulia Nord sunt cheia unei eventuale deschideri a circulației rutiere, în una dintre variantele luate în calcul, circulația s-ar putea deschide de la Sebeș pe bretelele mici, 5 și 6,  cu nodul rutier Alba Iulia Sud complet și cu posibiltatea de descărcare/încărcare a traficului și la Alba Iulia Nord, în regim de drum național, pe o singură bretea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea